Lyon are o cotă uriaşă pentru a răpune "monstrul" Bayern!

Olympique Lyon a reuşit o performanţă uluitoare în acest sezon al Ligii Campionilor, eliminându-le în optimi pe Juventus Torino iar în sferturi pe Manchester City. "Les Gones" au mai jucat o semifinală de Liga Campionilor în sezonul 2009-2010, când au fost eliminaţi de... Bayern München! Aceasta şi-a bătut joc în optimi de Chelsea Londra, pe care a eliminat-o cu scorul general de 7-1 iar în sferturi a umilit-o cu 8-2 pe FC Barcelona!

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote magnifice pentru a putea paria pe a doua semifinală din Liga Campionilor. Mai exact, ai cota 101.00 pentru o victorie a francezilor şi cota 7.00 pentru un succes al germanilor pe "Estádio José Alvalade" din Lisabona.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Deschide cont la 888 Sport până miercuri, 19 august 2020, ora 22:00;
  • Pariază pe victoria lui Olympique Lyon sau a lui Bayern München, la cotă de 101.00, respectiv 7.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Olympique Lyon şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 2.525 lei;
  • Dacă pariezi pe Bayern München şi aceasta câştigă la Lisabona, vei obţine în cont pariuri gratuite de 7.00 x 25 lei = 175 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub forma de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 10.00 pentru un suces al lui OL, 6.95 remiza şi 1.25 pentru o victorie a bavarezilor.

Olympique Lyon nu a avut meciuri oficiale, campionatul Franţei fiind oprit din cauza coroneivirusului, însă jucătorii lui Rudi Garcia au jucat cu multă determinare reuşind să le elimine pe două din favoritele competiţiei, Juve şi Manchester City. OL are 8 victorii în 17 meciuri disputate contra echipelor germane, ultima victorie fiind un 2-0 cu RB Leipzig. Bayern München va juca a 12-a semifinală din istorie în Liga Campionilor, fiind la egalitate cu FC Barcelona (doar Real Madrid a disputat 13 semifinale). Casa de pariuri 888 Sport vine cu o promoţie de excepţie pentru clienţii noi, care au cota 101.00 pentru un eventual succes al echipei patronate de Jean-Michel Aulas.