Lupta pentru mentinerea in prima liga

Gaz Metan Medias - ASA Targu Mures


Pentru primul meci va voi arata niste statistici pentru meciul dintre Gaz Metan Medias si ASA Targu Mures.

Elevii lui Cristi Pustai au inceput campionatul optimisti ca pot evita fara mari probleme retrogradarea fiind la un moment dat numiti chiar revelatia campionatului si luptand pana in ultima etapa pentru un loc in play off pe care l-au cedat pana la urma in fata celor de la Dinamo, nu e rau pentru o echipa nou promovata avand in vedere ca dupa pauza de iarna acestia si-au pierdut principalii oameni de gol: Azdren Llullaku cu 16 reusite si Mircea Axente cu 9, asadar Mediesenii se regasesc intr-o ipostaza nefericita marcand un total de 36 goluri dintre care 25 au fost marcate de oameni care nu se mai regasesc in lot.

Astazi la ora 18:00, mediesenii intalnesc ASA Targu Mures echipa care pare in moarte clinica dupa ce in sezonul 2014-2015 au fost la 5minute de a fi campioana, iar in sezonul urmator au reusit sa cucereasca Supercupa Romaniei cu Dan Petrescu pe banca reusind sa intre si in play-off. Acum Muresenii sunt ultimii in liga 1 si spera la o salvare miraculoasa fiind la doar 5p de locul de baraj.

Niciuna din echipe nu a reusit vreo victorie in acest an competitional, insa eu cred ca Gaz Metan va castiga in aceasta seara prin prisma faptului ca inca mai are cativa jucatori de valorea gen: Cristi Muntean sau Eric , exemplele pot continua iar imaginea lasata de Gaz Metan chiar in acest an nu a fost foarte rea avand in minte meciurile bune facute cu Steaua si Craiova. 

Chiar si asa cred ca mediesenii vor intampina o opozitie serioasa in aceasta seara in fata unei echipe care ce-i drept nu are foarte multe de pierdut.
 
Asadar va ofer o cota de 1,78 pentru victoria gazdelor si sub 3,5 goluri.
 

Osasuna - Eibar


Pentru al doilea meci din acest pariu va voi prezenta un meci interesant ce se joaca in aceasta seara in prima divizie spaniola.

Osasuna este o echipa in cadere libera reusind sa adune doar 10 puncte in 26 etape reusind o singura victorie chiar  in fata adversarilor de astazi, o contra performanta greu de egalat in aceste conditii se vad la 15 puncte de primul loc peste linia retrogradarii ocupat in acest moment de Leganes.

Osasuna trebuie sa inceapa sa joace si trebuie sa o faca rapid pentru a mai spera la ceva in acest sezon daca nu cumva deja si-au facut bagajele pentru Segunda Division de la anul.

Despre Eibar putem vorbi cu totul despre alte conditii fiind la cel mai bun sezon de la promovarea pe prima treapta a fotbalului spaniol regasindu-se  pe pozitia a 8-a cu sperante chiar la o clasare pe loc de cupa europeana fiind la 8 puncte de Real Sociedad ultimul loc care duce intr-o competitie europeana.

In acest sezon au fost 3 intalniri intre aceste echipe, acestea fiind impartite fiecare dintre ele au obtinut o victorie , Eibar a castigat in Cupa regelui iar Osasuna in campionat inca un meci fiind terminat la egalitate.

Eu cred in sansele Osasunei la salvare s-au intamplat si minuni mai mari, si cred ca gazdele din aceasta seara vor reusi sa inscrie cel putin un gol in poarta Eibar-ului.

Asadar va ofer o cota de 1,36 pentru faptul ca Osasuna va inscrie cel putin un gol in aceasta seara.

In total este o cota de 2,42 :
Gaz Metan - ASA Targu Mures 1&0-3    @1,78
Osasuna - Eibar  DG1 @1,36