Liverpool, aproape de a aduce un inlocuitor pentru Alberto Moreno

Nu-mi plac situatiile in care se gaseste un tap ispasitor, insa nu pot nega faptul ca performanta dezastruoasa a lui Alberto Moreno din finala cu Sevilla i-a costat mult pe cei de la Liverpool. Moreno, dornic in permanenta sa urce in atac, a fost criticat ca nu isi poate indeplini principala sarcina: aceea de a se apara. Fundas stanga pe hartie, Moreno a demonstrat o slabiciune ingrijoratoare pe faza defensiva in acest sezon si nu ar fi trebuit sa joace in acest meci. Sau, cel putin, ar fi fost necesara scoaterea lui de pe teren la pauza.

 

Vina, in acest context, este a lui Jurgen Klopp, iar antrenorul german nu a ezitat sa recunoasca acest lucru. Insa spaniolul a fost cel care a atras ura fanilor, iar acum, acestia isi doresc cat mai repede un inlocuitor pentru el. Din fericire pentru ei, acesta ar putea fi extrem de aproape. Este vorba despre Jonas Hector, jucator pe care l-am mai vazut in nationala Germaniei de curand.

 

Hector este un fundas de mare valoare, in ciuda faptului ca a afisat unele carente in meciul amical cu Anglia. Sub comanda lui Jurgen Klopp, neamtul ar putea sa-si imbunatateasca enorm jocul, iar flancul lui Liverpool ar putea fi asigurat.

 

Din cate se pare, FC Koln aproape ca a ajuns la o intelegere cu Konstantin Rausch, jucatorul lui Darmstadt, acesta urmand a suplini pierderea lui Hector. El ar putea contribui pe plan ofensiv la Liverpool, insa defensiva este punctul sau forte, iar acesta este lucrul de care englezii au mare nevoie acum.

 

Pariere

 

Sunt de parere ca oficialii lui Liverpool se misca rapid acum pentru a definitiva transferul lui Hector, mai ales dupa performanta dezastruoasa a lui Alberto Moreno. Unibet ofera o cota de 2.10 in cazul in care pariati ca Hector va fi eligibil pentru a juca la Liverpool dupa perioada de transferuri.