Ligile europene iti aduc 10 RON pentru fiecare gol

In prima zi de Paste se vor desfasura meciuri interesante, mai ales in La Liga, in vreme ce Liga I se va incheia luni cu meciul dintre FCSB si CSU Craiova. De fapt, toate meciurile au un oarecare grad de importanta, avand in vedere ca se apropie finalul campionatelor. Pentru a te ajuta sa ai mai putine retineri in ceea ce priveste ponturile pe meciurile din ligile importante, casa de pariuri Netbet iti prezinta o promotie in urma careia vei primi 10 RON pentru fiecare reusita in meciurile la care pariul a fost necastigator.Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Netbet, fie ei vechi sau noi. Nu trebuie decat sa te inscrii la promotie din pagina acesteia, inscriere valabila pana in dimineata de 10 aprilie, ora 1:59 si sa plasezi un pariu, live sau pre-live, dar singur pe bilet, pe meciuri din Liga I, Premier League, La Liga, Bundesliga si/sau Serie A care se vor disputa duminica sau luni. Miza minima a unui pariu este 100 lei, neexistand cota minima. 


Despre recompense


Ligile europene iti aduc 10 RON pentru fiecare gol marcat in meciurile pierdute de tine, recompensa oferita sub forma unui freebet. Nu exista un numar maxim de pariuri care poate fi plasat, insa freebetul maxim este de 100 lei. Cu alte cuvinte, vei profita la maxim de promotie daca in meciurile la care ai selectii necastigatoare vor fi marcate cel mult 10 goluri. Freebetul va fi creditat in cel mult 48 ore de la incheierea promotiei, trebuind pariat in termen de 7 zile pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Netbet creeaza-ti unul acum

·         Plaseaza pre-live sau live un pariu pe meciuri din Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga si/sau Liga I

·         Miza minima a fiecarui pariu este 100 lei

·         Vei primi un freebet de 10 lei, pana la un total de cel mult 100 lei, pentru fiecare gol inscris in partidele la care ai avut un bilet necastigator

·         Freebetul trebuie plasat in termen de 7 zile de la creditare pe o cota de minim 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00


In ce meciuri crezi ca se va marca mult?