Liga Campionilor revine - interviu cu expertul Intelbet Ioana Cosma

A inceput numaratoarea inversa - Liga Campionilor se reia pe 14 Februarie! Expertul Intelbet Ioana Cosma are cateva recomandari pentru utilizatorii site-ului Intelbet.
 


- In curand incep fazele eliminatorii din Liga Campionilor si as dori sa discutam despre favoritele turneului din punctul tau de vedere. La casele de pariuri Barcelona este cotata cu prima sansa si o cota de 4.50 in medie, urmata de Bayern Munchen cu o cota de 5.00 si Real Madrid cu o cota de 5.50. Cum evaluezi sansele acestor 3 echipe la castigarea trofeului? 
 

Asa cum le-au evaluat si cei de la casele de pariuri, Barcelona, care a pierdut un tempo in campionat, a devenit acum o echipa dezlantuita. Inscrie foarte mult, Messi, Suarez si Neymar isi justifica statul de atac in 3 devastator si nu cred ca Barca va avea probleme cu PSG. Apoi, urmeaza sa vedem tragerea , dar e clar ca Barca e marea favorita a acestui sezon . Daca nu va putea recupera ecartul fata de Real in campionat va dori sa nu ii permita marei rivale sa castige 2 Ligi ale Campionilor consecutiv.  Bayern Munchen poate interveni in aceasta afacere spaniola din ultima vreme, echipa lui  Ancelotti n-a mai castigat Champions League din 2013, iar in ultimii 3 ani a jucat semifinale de fiecare data, dar n-a ajuns in finala. Real Madrid e in fiecare an o favorita la trofeu. 
 

- La casele de pariuri, diferenta de cote intre primele 3 favorite si restul echipelor este destul de mare. Crezi ca se poate interpune si o alta echipa in lupta pentru trofeu, in afara celor mentionate mai sus?
 

Cele 3 echipe englezesti ramase in competitite nu au forta si intelgienta de a desface ideeile spaniole, PSG sau Monaco nu cred ca vor trece de aceasta faza, iar Juventus parca nu are forta de a produce marea surpriza. Dortmund sau Napoli par totusi echipe care vin din linia a doua. Dar totul depinde si de tragerile la sorti urmatoare.
 

- Un alt tip de pariu la mare cautare pentru amatorii de pariuri pe termen lung este pariul pe golgheterul Ligii Campionilor in acest sezon. Cotele vorbesc de la sine – Lionel Messi are o cota de 1.15 - 1.20, iar urmatorii favoriti, Edinson Cavani si Robert Lewandowski, au o cota de peste 10.00 in medie. Crezi ca se merita un pariu pe golgheter sau lucrurile sunt clare?
 

Messi, Messi si iar Messi. Lewandovski este la 5 goluri distanta de Messi, iar Cavani cred ca va iesi inca din optimi, doar joaca dubla cu Barcelona.
 

- Care consideri ca este cea mai sigura cota de 2.00 care se poate obtine din meciurile de Liga Campionilor ce se vor juca pe 14-15 februarie?
 

Sigur nu e nimic, dar la prima vedere as zice ca 2.10 de la Bayern Munchen -Arsenal, victorie Bayern Munchen si peste 2.5 goluri. Cred ca Bayern se va impune, dar cred ca si Arsenal va reusi sa inscrie si ca totul se va decide in retur. Sper sa fie o dubla stransa, o dubla cu goluri si care sa ne tina in tensiune. Bayern este una dintre favoritele al trofeu , iar Arsenal viseaza la un sezon mare. Bayern joaca acasa si echipa lui Ancelotti nu lasa loc de interpretari, dar am vazut ca are momente in care pare ca gafaie uneori,  in ultimele 4 meciuri din campionat a castigat , dar a facut-o relativ la limita. Ultima victorie a fost cu 2-0, dar a venit destul de tarziu. Arsenal a marcat in fiecare din ultimele 5 meciuri jucate, iar in etapa grupelor din Liga a zburdat practic catre optimi.

Fotbalul la cel mai inalt nivel revine, asadar abonati-va la ponturile Ioanei Cosma pentru ca in curand vom posta si primele analize ale expertului Intelbet pentru meciurile din optimile Ligii Campionilor.