Leicester, o echipa in deriva dar care inca se poate redresa

Dupa ce a furnizat cea mai mare surpriza din ultimul deceniu, prin castigarea Premier League, Leicester trece printr-o perioada groaznica, insa are sansa ei in aceasta dubla cu Sevilla.
 

Dupa 5 infrangeri la rand in Premier League si aflata la doar 1 punct de zona retrogradabila, Leicester a suferit o noua infrangere rusinoasa, de data aceasta in FA Cup in fata unei echipe dintr-un esalon inferior, Millwall, 1-0. Englezii infrunta o echipa aflata intr-o forma excelenta, pe Sevilla, care pe Ramon Sanchez Pizjuan a pierdut un singur meci din ultimele 15. 

Aflata pe locul 3 in La Liga, Sevilla pare pregatita sa profite de sansa unui adversar accesibil in optimi si aflat intr-o situatie grea, pentru a intra in grupul celor mai bune 8 echipe din Europa in acest sezon. Antrenorul Sampaoli isi ia in foarte in serios adversara, declarand ca Leicester este o echipa periculoasa, cu jucatori buni in duelurile 1 la 1, acesta subliniind parcursul excelent al englezilor in Grupa G, unde au castigat locul 1 cu autoritate. 

De partea cealalta, Claudio Ranieri admite ca sezonul trecut a fost unul sublim, insa in cel curent echipei sale nu i-a mai iesit practic nimic, acesta fiind convins ca echipa sa porneste clar cu sansa a doua in aceasta dubla. Italianul va face insa tot posibilul sa-si motiveze jucatorii si va face tot ce-i va sta in putinta pentru a pleca cu un rezultat pozitiv din Spania, care sa le dea moral pentru retur dar si pentru urmatoarele meciuri din Premier League, un reviriment al revelatiei din sezonul trecut din Anglia nefiind imposibil. 

Un alt avantaj al lui Sampaoli este acela ca are tot lotul valid, spre deosebire de Ranieri care nu sa va puta baza pe 2 oameni de atac foarte importanti, Slimani si Ulloa, care sunt accidentati. Leicester se va baza pe aparare in aceasta seara, va incerca sa se inchida foarte bine si sa blocheze printr-o aparare foarte aglomerata jocul foarte agresiv al Sevillei, care incearca sa recupereze foarte repede mingiile si pune foarte mare presiune pe adversar. Dupa ce ieri am avut o zi nebuna in Liga Campionilor, cu numai putin de 14 goluri inscrise in doar 2 meciuri, Sevilla-Leicester nu cred ca va fi un meci cu goluri prea multe, si nu cred ca vor reusi ambele echipe sa inscrie, iar principala echipa pe care ma bazez ca nu va marca este cea oaspete.

Pont: Nu inscriu ambele echipe @ 1.77 Unibet