Lech Poznan intalneste Jagiellonia in a treia etapa din Ekstraklasa

Cei de la Lech Poznan nu au inceput acest sezon foarte bine. In doua etape, acestia nu au reusit sa obtina nicio victorie, pierzand meciul cu Zaglebie Lubin si remizand in partida impotriva celor de la Slask Wroclaw. Infrangerea cu Zaglebie este, insa, singura pe care echipa din Poznan a suferit-o in ultimele 7 meciuri in orice competitie.

 

Insa cele doua rezultate foarte slabe au trimis echipa pe locul 14 in campionat, primul peste linia retrogradarii. In aceste conditii, Lech Poznan risca sa piarda din timp contactul cu prima parte a clasamentului. De aceea are nevoie de un scor pozitiv impotriva celor de la Jagiellonia.

 

Acestia din urma sunt situati in prezent pe locul 3 in Ekstraklasa, dupa doua meciuri foarte bune. Elevii lui Michal Probierz au reusit un 1-1 pe terenul Legiei Varsovia in prima etapa, invingand ulterior cu scorul de 4-1 pe Ruch Chorzow. 

 

Insa acesta nu este singurul motiv pentru care cred ca jucatorii Jagielloniei vor lupta din rasputeri pentru a obtine un rezultat pozitiv. Sunt de parere ca acestia vor fi incurajati si de ultimele rezultate directe. In cazul in care nu stiai, Jagiellonia a invinsa Lech Poznan in fiecare din ultimele 3 partide. Cel din urma meci a avut loc in februarie si s-a terminat cu scorul de 2-0 pentru echipa din Bialystok.

 

Pariere

 

In ciuda dezavantajelor, sunt de parere ca Poznan va obtine victoria. Daca mizezi pe victoria lor, beneficiezi de o cota de 1.95 la NetBet. De asemenea, sunt sanse mici sa se inscrie multe goluri, astfel ca, pentru un castiga aditional, poti paria si pe faptul ca se vor inscrie sub 3.5 goluri (cota 1.25).