La NetBet ai o promotie speciala odata cu startul in Liga 1

NetBet iti ofera 50% CASHBACK in limita a 300 RON pentru pariurile live si pre-live din prima etapa a Ligii 1.

 

Poti paria pe fiecare meci din Etapa 1 (22.07 - 24.07) cu o singura selectie live si/sau pre-live pe bilet simplu, si iti va fi creditat in 48 de ore de la incheierea Etapei 1 un cashback in valoare totala de maxim 300 RON sub forma de bonus.

 

Important! Miza minima eligibila este de 20 RON/pariu si doar primul pariu plasat/meci (live sau pre-live) cu rezultat necastigator va fi luat in considerare pentru aceasta promotie.

 

Pentru a te inscrie la aceasta promotie, intra aici si conecteaza-te la contul tau NetBet si apoi acceseaza butonul de inscriere din pagina promotiei „Liga 1 – Banii inapoi pentru pariuri live si pre-live”.

 

Termeni si conditii

 

Doar pariurile pierzatoare pre-live distincte (1X2 FT) si/sau live cu o singura selectie pe bilet simplu pe meciurile din Etapa 1 (22.07 – 24.07) in valoare de cel putin 20 RON sunt eligibile.

 

Promotia ofera 50% Cashback in limita a 300 RON pentru Etapa 1 – sub forma de bonus – si cu o valoare cumulata de 300 RON la plasarea mai multor pariuri.

 

Meciul Steaua Bucuresti – CSMS Iasi nu este eligibil pentru aceasta oferta din cauza reprogramarii.

 

Doar primul pariu plasat pierzator pre-live (1X2 FT)/live pe bilet simplu va fi luat in considerare si este eligibil pentru cashback.

 

Pentru a primi bonusul trebuie sa dai click pe butonul de inscriere inainte de 24/07/2016, ora 23:00. In caz contrar sau daca nu au fost indeplinite toate celelalte conditii, bonusul nu va fi creditat.

 

Bonusul va fi creditat in contul tau in balanta de Sport in maxim 48 de ore de la incheierea Etapei 1.

 

Va trebui sa pariezi bonusul de sase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/in sistem, fiecare selectie in parte trebuie sa respecte criteriul cotelor minime de 1.60) inainte de a inregistra o cerere de retragere.

 

Cerintele de pariere trebuie indeplinite in termen de 7 zile de la primire. Dupa acest interval, orice bonus aflat in balanta va fi anulat.

 

Daca nu ai pariat in intregime un bonus existent, este necesar sa indeplinesti cerintele de pariere aferente bonusului respectiv inainte de a incepe sa pariezi urmatorul bonus.

 

In caz ca vei inregistra o cerere de retragere inainte de a indeplini conditiile de pariere aferente bonusului, acesta va fi retras din balanta contului tau.

 

Pariurile simple de tip Handicap sau Sub/Peste nu vor contribui la indeplinirea conditiilor de pariere dar, pariurile combinate pot cuprinde orice tip de pariu atata timp cat sunt respectate cotele minime pentru fiecare selectie in parte.

 

Orice selectie a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luata in considerare.