La Efbet gasesti unele dintre cele mai mari cote de pe piata pariurilor

Cea mai recenta casa de pariuri care a obtinut licenta pentru a opera in Romania este Efbet. Ca majoritatea caselor online care sunt la inceput de drum, Efbet mai are putin de lucru pana sa ajunga o casa de succes, aici gasind insa si surprize placute. Nu una, ci mai multe, lucru pe care, sincer, nu il asteptam intr-o perioada atat de scurta de la lansare.


Unul dintre punctele forte care ne-a atras atentia il reprezinta cotele la pariuri sportive. Oferta sportiva este si ea una bogata, cu peste 150 optiuni pentru campionatele de top si peste 100 in ligile ceva mai slabe, daca ne referim la fotbal. Pentru fiecare eveniment, sau pentru majoritatea, se opereaza cu o marja mica de eroare.


La Efbet gasesti unele dintre cele mai mari cote de pe piata pariurilor, pentru a exemplifica luand cea mai importanta partida din acest weekend in La Liga, respectiv Premier League. Este vorba despre Real Madrid – Barcelona si Leicester – Manchester United, urmand sa analizam cotele celor mai accesate 3 case de pariuri de catre romani. Sa spunem, in primul rand, ca pentru El Clasico Efbet ofera cota 2.12 la victorie “galacticilor”, 3.3 catalanilor si 4.00 pentru o remiza, in vreme ce in meciul de Premier League Leicester are cota 4.35 la victorie, “diavolii rosii” sunt cotati cu 1.9, cota pentru o remiza fiind 3.75.


Vom incepe cu Unibet, cea mai apreciata casa de pariuri, unde constatam ca in El Clasico “galacticii” au cota 2.1 la victorie, catalanii 3.2, o remiza fiind cotata cu 3.95, in  vreme ce pentru meciul de Premier League Leicester este cotata cu 4.35 la victorie, Manchester United cu 1.9, cota la remiza fiind 3.75. Trecem la Sportingbet, acolo unde “galacticii” sunt cotati cu 2.1 la victorie, catalanii cu 3.2, cota pentru o remiza fiind 3.9. In ceea ce priveste duelul dintre Leicester si Manchester United, gazdele au cota 4.33, oaspetii 1.87, o remiza fiind cotata cu 3.5. In fine, la El Clasico Netbet ofera cota 2.15 Realului, 3.25 catalanilor si 3.9 pentru o remiza, pentru ca in Premier League cota lui Leicester la victorie sa fie 4.25, cea a lui Manchester United 1.86, remiza fiind cotata cu 3.65.


Sursa foto: www.procomputergambler.net


Observam, asadar, ca in El Clasico doar Netbet ofera o cota mai mare “galacticilor” la victorie decat Efbet,  aceasta din urma prezentand cele mai mari cote atat pentru un rezultat de egalitate, cat si pentru victoria catalanilor. In ceea ce priveste duelul dintre Leicester si Manchester United, cota atat a gazdelor, cat si a oaspetilor la victorie, dar si cea pentru remiza are o valoare egala celei de la Unibet, celelalte fiind mai mari decat cele de la Sportingbet si Netbet. 


Cote mari nu doar pentru victorie


Intorcandu-ne la cotele de la Efbet, sa spunem ca 3.25 este cota ca in El Clasico sa se marcheze sub 2.5 goluri, cota pentru peste 2.5 goluri fiind 1.4. Vedem foarte  probabil ca ambele formatii sa marcheze, cota ca asta sa se intample fiind 1.36,iar ca asta sa nu se intample fiind 3.3. Cat despre meciul dintre Leicester si Manchester United, cota de a avea sub 2.5 goluri este 1.95, optiunea “peste 2.5 goluri” fiind cotata la fel. Cota ca ambele formatii sa marcheze este 1.8, iar ca asta sa nu se intample este 2.05.


Consultand si oferta celor mai bune 3 case de pariuri din Romania am descoperit ca Unibet are cote mai mici pentru El Clasico la toate cele 4 optiuni, iar la meciul din Premier League 3 cote sunt mai mici decat la Efbet, optiunea “marcheaza ambele” avand aceeasi valoare. La Sportingbet cota sa asistam la mai mult de doua goluri este aceeasi ca la Efbet, dar cea pentru maxim doua goluri este mult mai mica. De  asemenea, de cote mai joase avem parte si daca dorim sa mizam ca vor marca/nu vor marca ambele. In ceea ce priveste meciul de Premier League, toate cele 4 cote sunt mai mici. Referindu-ne la cotele de la Netbet, toate cele 4 sunt mai mici decat la Efbet la El Clasico, pentru Premier League doar cota ca ambele sa marcheze fiind mai mare.


Fotbalul nu este singurul sport in care Efbet exceleaza la cote


Nu doar cei ce doresc sa parieze pe fotbal ar trebui sa ia in considerare casa de pariuri Efbet, alte sporturi avand si ele cote destul de mari aici. Spre exemplu, la partida din NBA dintre Boston Celtics si Chicago Bulls, cota la victorie pentru Boston este 1.35, iar pentru Chicago 3.5. Dintre cele 3 case monitorizate, doar la Unibet gasesti aceeasi valoare a cotei pentru victoria lui Boston, in rest cotele fiind mai mici decat la Efbet. Este drept, la Sportingbet nu aparusera inca. 


In meciul de hochei din NHL dintre Boston si Detroit Efbet  prezinta cota 1.55 pentru victoria lui Boston si 2.65 pentru cea a lui Detroit, aici incluzand prelungirile. La Unibet cota pentru victoria lui Detroit este ceva mai mare, dar pentru a lui Boston vizibll mai mica. La  Sportingbet cotele nu aparusera, pe cand la Netbet Detroit are o cota mai mare la victorie, insa Detroit mai mica.


In concluzie, La Efbet gasesti unele dintre cele mai mari cote de pe piata pariurilor, fie ca ne referim la fotbal sau la alte sporturi. Am indrazni sa spunem chiar ca vorbim despre cele mai mari cote, daca privim in mod general, cel putin la ligile importante.


Inregistreaza-te acum daca vrei sa castigi mai mult la pariuri