La ce staruri de la Manchester United va renunta Mourinho?

Sosirea lui Jose Mourinho pe Old Trafford a adus semne de intrebare in privinta viitorului mai multor nume importante din lotul celor de la Manchester United.

 

Noul sef al Diavolilor a reusit trei achizitii, Zlatan Ibrahimovic, Henrikh Mkhitaryan si Eric Bailly, el fiind increzator si in privinta sanselor lui Paul Pogba de a se alatura echipei.

 

In acelasi timp, Mourinho a recunoscut ca unii jucatori ar putea parasi clubul.

 

Doua nume mari de jucatori care se presupune ca s-ar afla printre cei expusi acestui risc sunt cele ale lui Juan Mata si Daley Blind.

 

Portughezul l-a mai vandut deja pe Mata o data – la United atunci cand era antrenorul celor de la Chelsea – si sosirea lui Mkhitaryan drept concurenta pe partea dreapta de la mijlocul terenului creste sentimentul ca o astfel de miscare ar putea fi in carti pentru popularul spaniol.

 

Blind, intre timp, a jucat un rol-cheie in mandatul compatriotului sau olandez, Louis van Gaal, cu versatilitatea sa atat in aparare, cat si la mijlocul terenului, fiind cu siguranta un castig.

 

Insa Mourinho este genul de antrenor care prefera jucatori cu abilitati pe o pozitie anume, iar acest lucru il pune pe Blind intr-o situatie de incertitudine.

 

Cu toate acestea, casele de pariuri sunt de parere ca Juan Mata se afla intr-un si mai mare pericol.

 

Urmatorul club al lui Mata dupa perioada de transferuri din vara – Betfair

 

Everton

1.57

Juventus

9

Valencia

11

Sevilla

13

Tottenham

15

Arsenal

17

Real Madrid

17

Barcelona

17

Paris SG

17

Atletico Madrid

17

Liverpool

21

 

Betfair considera ca cea mai probabila destinatie a sa va fi Everton. Insa cu United incercand sa ajunga la o intelegere cu Juventus pentru Pogba, Mata are o cota de 9 pentru a se indrepta in directia opusa, inspre Torino.

 

Fostul sau club, Valencia, are o cota de 11 pentru a fi urmatoarea sa destinatie, in timp ce Sevilla, la o cota de 13, sau Tottenham cu 15, ar putea fi urmatoarea sa casa.

 

Numele celor de la Everton apare, de asemenea, si in pariurile in ceea ce il priveste pe Blind, fiind printre cluburile favorite sa obtina semnatura acestuia, clubul de pe Goodison Park avand o cota de 2.75 pentru a fi urmatoarea destinatie a lui Blind.

 

Barcelona alaturi de Arsenal sunt urmatoarele doua favorite, pentru o cota de 6.50, fiind urmate apoi la destul de mare distanta de Southampton, pentru care ne este oferita o cota de 16.

 

Urmatorul club al lui Blind dupa perioada de transferuri din vara – Betfair

 

Everton

2.75

Barcelona

6.5

Arsenal

6.5

Southampton

16

Tottenham

15

Ajax

18

Sevilla

27

Valencia

27