La ce ora se joaca meciul Simona Halep - Paula Badosa la Wimbledon

𝐒𝐢𝐦𝐨𝐧𝐚 𝐇𝐚𝐥𝐞𝐩 va juca în optimile de finală de la Wimbledon pentru a cincea oară în carieră. 

Ultima dată când a atins această fază, în anul 2019, și-a și adjudecat trofeul, în acea finala memorabila cu Serena Williams, care a fost, aproape sigur, cel mai bun meci jucat vreodată de Simona.

Simona Halep - Paula Badosa Gibert în optimi la Wimbledon

Simona Halep - Paula Badosa Gibert este meciul  ce se va juca luni, 4 iulie 2022, pe arena centrală de la Wimbledon.

Este al doilea meci de pe terenul central, după cel dintre Nick Kyrgios și Brandon Nakashima, programat la ora 15.30. Cred că Nakashima îi va crea probleme lui Nick, astfel încât aș spune că meciul Simonei nu va începe înainte de ora 18.00, poate chiar mai târziu.

Paula Badosa nu joaca grozav pe iarba. Dar nici rau

Jucatoarea din Spania, Paula Badosa Gibert, are 24 de ani si se afla pe locul al patrulea WTA. Paula nu joaca grozav pe iarba, are un palmares total de 14 victorii si 10 infrangeri, cu trei victorii  si o infrangere in acest sezon.

La Wimbledon, Paula a trecut de americanca Louisa Chirico, de romanca Irina Bara si de Petra Kvitova, dublu castigatoare la Wimbledon. In meciul cu Petra, Paula Badosa a avut 16 lovituri direct castigatoare si doar 11 greseli nefortate.

E clar ca Paula nu risca foarte mult, joaca un tenis procentaj, asteapta greseala adversarei, ca o adevarata jucatoare nativa de zgura.

Simona Halep se simte bine pe iarba de la Wimbledon

Cred ca Simona are o sansa buna de a accede in sferturi de finala la Wimbledon. Ea are acum zece victorii consecutive la Wimbledon si are stiinta de a o deplasa lateral pe Paula Badosa. E un capitol la care Paula nu exceleaza.

Astept si ruperi de ritm ale jocului la Simona, pentru ca acel carusel clasic de lovituri puternice, defensive, de pe fundul terenului. nu este in avantajul Simonei.

Simona are noua victorii si doua infrangeri in acest sezon de iarba, iar victoriile consistente obtinute pana acum la aceasta editie de Wimbledon sunt semne clare ca Simona poate sa obtina mai mult.

Asadar, astazi, dupa ora 18.00, Simona va lupta pentru accederea in sferturi de finala la Wimbledon 2022! Bafta, Simona! :)