La Betano, Fortuna, Betfair şi Maxbet putem paria pe CSA Steaua - Academia Rapid

Unul dintre cele mai aşteptate meciuri din acest week-end va fi cel dintre CSA Steaua Bucureşti şi Academia Rapid Bucureşti, din Liga a IV-a. Partida va avea loc sâmbătă 14 aprilie 2018, de la ora 19:45, pe Arena Națională, unde sunt așteptați în jur de 40.000 de spectatori. Meciul va fi televizat de TV Digi Sport.

5acdfdf0466e8_1523449328.jpg


FCSB sau CSA Steaua?


După ce Armata a luat clubul lui Gigi Becali, acesta a rămas fără stadion, nume, logo şi palmares. Aşa a apărut Fotbal Club FCSB, iar fanii Stelei au rămas fără echipa lor de suflet. Unii o consideră adevărata Steaua pe FCSB, alţii pe CSA Steaua şi speră ca aceasta să promoveze cât mai repede în Liga 1 Betano. Pe 1 iunie va începe demolarea stadionului din Bulevardul Ghencea pentru construcţia celui nou, iar la 1 octombrie va începe construcţiei cu fundaţia. Fanii "roş-albaştrilor" şi-ar fi dorit ca partida cu Academia Rapid București să se fi disputat pe stadionul "Steaua", ca un ultim eveniment pentru legendara arenă, însă partida va avea loc pe Arena Națională.


Academia Rapid sau AFC Rapid?


Academia Rapid București este aproape să-și rezolve problema juridică, pentru că rivala AFC e în pragul desființării și dispariția acesteia ar ajută echipa lui Daniel Pancu să intre în legalitate și să poată promova în Liga a 3-a. Aşa cum se întâmplă doar în România, după ce Rapid București a fost retrogradată din Liga 1 Betano, au apărut două echipe Academia Rapid şi AFC Rapid, în "D"-ul bucureștean. În loc să fie un Rapid care să o ia de la zero, au apărut două echipe, contestații, procese... iar judecătorii au considerat că e provocată o confuzie dacă aprobă existența încă unui Rapid în aceeași competiție. Spre binele tuturor, AFC Rapid se află acum în pragul desființării, din cauza problemelor financiare şi aşa poate va reînvia şi clubul giuleştean.


Dumitru Dragomir (fost preşedinte LPF): "Nu va însemna nimic dacă vor veni mulți fani. Și la Rangers, în Liga a 4-a din Scoția, veneau 40.000 de fani. La Liga a 4-a vine lumea o dată sau de două, își dă seama că nu are ce să vadă și pleacă. Nu va mai veni nimeni. Ce să vezi la Liga a 4-a? E doar un foc de paie acest meci. Lumea vine ca să vadă valori fotbalistice, nu fosile. Dumnezeule, ce să vezi la Liga a 4-a? Fotbaliști care aleargă cu încetinitorul? Se satură lumea după unul sau două meciuri".


CSA Steaua şi Academia Rapid au marcat 237 goluri împreună


După 21 de etape disputate AS Academia Rapid București se află pe locul 1 în clasament având 56 puncte în 21 de etape, în timp ce CSA Steaua București este pe poziţia a 2-a, cu 54 puncte în 20 de etape. CSA Steaua este neînvinsă, având 17 victorii şi 3 egaluri, golaveraj 122-10, în timp ce Academia Rapid are 18 victorii, 2 egaluri şi o înfrângere, golaveraj 115-5. Academia Rapid a fost depunctată cu 3 puncte pentru că a folosit un fotbalist fără drept de joc în victoria cu AS Tricolor. Mai poate pierde 3 puncte din același motiv, fotbalistul fiind utilizat și la meciul câștigat cu Victoria.


Cotele pentru meciul CSA Steaua București - AS Academia Rapid București


Casa de pariuri
Victorie Steaua
Egal
Victorie Rapid
Betano
3.20
4.00
1.90
Fortuna
3.00
3.55
2.00
Betfair
2.90
3.70
2.00
Maxbet
3.00
3.55
2.00Echipele probabile:


CSA Steaua: Chiș - Boerean, Paduret, Sitaru, Grigore - Rasdan, Constantinescu, Olaru, Vâlcea, Predescu - Camara


Academia Rapid: Ciuculescu - Voicu, Bratu - Maftei - Stancu - Duriţă, Grigore, Goge - Ladaru - Niculae - Vlada

Clasament Liga a IV-a București

5acdfeb65832c_1523449526.png

Notă: Primele 4 clasate se califică în play-off. Acestea vor juca într-un minicampionat, pe teren neutru. Meciurile vor avea loc într-o singură manșă. Câștigătoarea va merge la baraj pentru Liga a 3-a cu echipa care se impune în Liga a 4-a Giurgiu.


Pariază acum pe meciul CSA Steaua București - AS Academia Rapid București!