Unde se va transfera Kylian Mbappe?

După ce „telenovela” Leo Messi s-a încheiat cu transferul la Inter Miami, acum o altă vedetă ține capul de afiș al știrilor legate de transferuri. De altfel, este vorba de un jucător care a ținut capul de afiș al știrilor din ultimele 3 perioade de transferuri: Kylian Mbappe.

Internaționalul francez cu origini cameruneze și algeriene a început fotbalul la AS Bondy Academy, remarcându-se apoi în acea echipă senzațională a lui AS Monaco din care mai făceau parte fotbaliști precum Bernardo Silva și Fabinho, echipă care a devenit campioana Franței în sezonul 2016-2017. 

De atunci au început pentru atacantul francez comparațiile cu numele mari precum Messi sau Cristiano Ronaldo; el a devenit campion mondial în 2018 iar în 2022 a înscris 3 goluri în finala în care Franța a ieșit vicecampioană mondială.

E sigur că Mbappe va pleca de la PSG

Mbappe e un star mondial ce a ajuns să fie printre cei mai bine plătiți jucători din istoria fotbalului la PSG, însă în acest moment banii echipei din capitala Franței par să nu mai fie de ajuns. Kylian vrea performanță, vrea Liga Campionilor, vrea Balonul de Aur. Lucru ce nu pare realizabil momentan în tricoul lui PSG având în vedere lipsa unei competiții interne puternice.

Acum, plecarea lui Mbappe de la PSG pare din ce în ce mai aproape. Acesta mai are un an de contract, pe care refuză să îl prelungească, iar de curând a fost lăsat acasă din lotul pe care campioana Franței l-a dus în cantonamentul din Japonia.

Banii nu sunt totul în cazul lui Mbappe! Sau da?

Deși „sacul” de bani al celor de la PSG pare ca nu are fund, Kylian nu vrea să rămână sub nicio formă în capitala Franței. Dorința acestuia este să le calce pe urme lui Zinedine Zidane și idolului său Cristiano Ronaldo și să semneze cu Real Madrid.

Echipa cu cele mai multe trofee ale Ligii Campionilor din istorie nu are bugetul lui PSG, dar are de partea ei istoria și o echipă senzațională care are toate șansele să triumfe din nou în cea mai tare competiție intercluburi. De aici ar avea și Mbappe mai multe șanse la balonul de aur.

Au mai fost vehiculate și alte nume de echipe, dar pe lângă PSG, pe fir a intrat acum un nume surprinzător cu un buget colosal: Al Hilal.

După Cristiano Ronaldo, campionatul Arabiei Saudite s-a umplut de nume mari precum Benzema, Kante sau Mendy. Aducerea lui Benzema însă, un jucător încă tânăr cu potențial imens, ar fi o adevărată lovitură. 

Aparent, Mbappe a declarat că nu este interesat de un transfer în campionatul arab, dar oferta este una colosală. Al Hilal pregătește o ofertă pentru PSG de 300 de milioane de Euro, ceea ce l-ar face pentru mult timp cel mai scump jucător din istorie.

Oferta pentru Mbappe este una năucitoare: 700 de milioane de euro pe an. Adică 58.33 milioane de euro pe lună. 13.46 milioane de euro pe săptămână. 1.92 milioane de euro pe zi. 80128 de euro pe oră. 1335 de euro pe minut. 22.25 euro pe secundă. 

Contractul oferit de arabi ar fi valabil un an, fix cât mai are francezul contract cu PSG, ceea ce l-ar pune vara viitoare în postura de jucător liber să semneze cu Real. 

La o asemenea sumă vehiculată, va rezista oare Kylian tentației și va semna cu Real Madrid sau va alege să joace un sezon pe un salariu ce foarte probabil nu va mai fi atins vreun jucător prea curând?

Care sunt cotele pentru transferul lui Mbappe

Bookmakerii au pregatit mai multe variante și cote interesante pentru viitoarea destinație a atacantului Francez. Favorita pentru semnatura acestuia este Real Madrid, cu o cotă de 2.10 , pe locul 2 fiind Al Hilal cu 2.25 . Printre variante se mai află și un potențial transfer la Manchester City ( 50.00 ) sau Newcastle ( 50.00 ), cele mai bogate echipe din Premier League. O altă variantă este bineînțeles, să rămână la PSG, opțiune ce a primit cotă 4.00 .

Orice ar alege, cu siguranță se va gândi și la o șansă în plus să câștige Balonul de aur. În prezent, Mbappe are cota 200.00 să obțină mult râvnitul trofeu individual, astfel că decizia va fi una de care probabil va beneficia tocmai la anul în acest clasament.

Nu stim înca ce se va intampla cu Mbappe. Cer este ca unul dintre cei mai buni fotbalisti din lume își va schimba destinatia în acest sezon. Ramai cu noi, cu Legalbet.ro, pentru a afla ceea ce se întâmplă în fotbalul mare, dar și pentru ponturi si bilete care te vor inspira să pariezi în cunostiinta de cauza si responsabil.