Kortrijk - Mouscron

Cele doua echipe din campionatul Belgiei se intalnesc astazi in ultima etapa din ipostaze diferite :

Daca Kortrijk nu mai poate prinde play-off-ul dar nici sa retrogradeze de pe ultima pozitie , impacandu-se cu faptul ca in acest sezon se vor lupta pentru evitarea retrogradari.
De cealalta parte avem Mouscron : 
Echipa romanului nostru Mircea Rednic si a lui Cristi Manea ,  isi joaca foarte probabil ultima sansa pentru mentinerea in prima divizie.
Loturile sunt sensibil egale , balanta fiind putin inclinata in favoarea gazdelor , forma de moment a celor doua nu este tocmai buna ambele au o singura victorie in ultimele 5 meciuri insa oaspetii vin dupa o victorie de rasunet in ultima etapa in fata celor de la Standard Liege aceasta oferindu-le un plus de moral pentru aceasta ultima partida.  

Nu ar fi pentru prima oara cand Mouscron invinge in deplasarea de la Kortrijk reusind asta si in urma cu 2 ani atunci Mouscron de asemenea , reusea sa evite retrogradarea trecand cu un singur punct peste ultima clasata de-ajuns pentru a ajunge in play-out situatie similara cu cea de astazi.

Cred eu ca aici motivatia isi va spune cuvantul si cred ca Mouscron va face un mare meci in aceasta seara si va reusi sa intre in play-out. Daca nu stiti deja , ultimul loc adica 16 retrogradeaza direct in Belgia la sfarsitul celor 30 etape.
Asa ca va ofer o cota de 2,40 pentru victoria oaspetilor de astazi.