Juventus - AC Milan, meciul veteranilor !

Juventus

Vineri seara vom avea parte de un meci foarte interesant, cu doua echipe de traditie in Serie A si cu foarte multi fani. Atmosfera este incendiara de fiecare data cand aceste doua echipe se intalnesc. Multi se vor uita in urma, atunci cand AC Milan a castigat (1-0) in prima lor intalnire din sezon, dar au aparut modificari de partile ambelor tabere, deoarece aceasta intalnire a avut loc in luna octombrie a anului precedent.

Pentru victoriile sale din acest sezon, procentajul este de 100%, in timp ce au obtinut si un record in meciurile de acasa in campionatul intern incepand din octombrie 2015. Acest lucru i-a ajutat pentru a ridica trofeul de campioni si sunt asteptati sa-l ridice din nou si anul acesta.

Cel mai mare pericol pentru torinezi este mentalitatea, deoarece acest lucru i-a costat in meciul cu Udinese, remizand cu acestia (1-1). Daca isi doresc sa se mentina la fel de bine atat in Serie A cat si in Liga Campionilor, nu isi pot permite pasi gresiti.

Majoritatea se gandesc ca anumiti jucatori vor fi menajati, deoarece urmeaza ca saptamana viitoare sa joace impotriva celor de la Porto, dar victoria in fata celor de la AC Milan ii va ajuta foarte mult pentru a fi increzatori ca pot trece si de portughezi.

AC Milan

Pentru ei este o lupta dificila, deoarece urmaresc sa obtina un loc pentru Liga Campionilor. O infrangere suferita in Torino ar fi un imens pas inapoi pentru rosoneri, iar acest lucru este foarte probabil.

Victoria de pe San Siro in fata campioanei a facut ca tinerii sa poata arata ca sunt talentati si pot face fata unor jucatori cu experienta. A fost un inceput promitator, tinand cont ca au invins cea mai buna echipa din Italia. Cu toate acestea, avand latura tanara in echipa, exista mereu pericolul de a nu se regasi si de a face mari greseli pe teren si asta s-a si intamplat. Rezultatele din weekend le ridica moralul pentru clasarea in primele 3 din Serie A.

Oaspetii au o medie de 1,38 goluri pe meci in deplasarile lor, marcand in 77% din meciuri in Serie A.

Intalniri directe:

Ultimele doua intalniri au fost dificile pentru Juventus: au castigat (2-1), dar au remizat in Cupa Italiei, fiind invinsi la loviturile de departajare si au obtinut elimarea din aceasta competitie. Rossonerii au fost ca un "ghimpe" tot sezonul pentru campioana si vin in aceasta intalnire dupa ce au marcat in 12 din cele 13 partide disputate.


Ponturi:

Victorie Juventus @ 1.50
Ambele echipa marcheaza @ 1.80