Jocurile Olimpice aduc premii totale de 250 000 RON

Punctul principal de interes in lumea sportului il reprezinta in aceasta perioada Jocurile Olimpice de la PyeongChang. Una dintre casele de pariuri care exceleaza la capitolul “evenimente” cand vine vorba despre Olimpiada este Unibet, aceasta oferind cote pentru cele peste 100 evenimente de la PyeongChang. Cum atat de multe oportunitati de pariere nu erau de ajuns pentru a te atrage, Unibet ne propune si un turneu dedicat Jocurilor Olimpice, turneu cu premii totale de 250 000 RON.Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Unibet, primul pas pentru a participa fiind sa optezi la aceasta din pagina promotiei. Pentru a puncta in clasament poti plasa atat pariuri live, cat si pre-live exclusiv pe Jocurile Olimpice de Iarna. Poti miza atat pariuri simple, cat si bilete multiple, cota minima a unuia fiind 1.4. Doar pariurile castigatoare se iau in considerare la calcularea punctajului. 


Clasamentul va fi calculat cu urmatoarea formula: miza*numarul de evenimente de pe bilet*cota. De punctat ca pariurile castigatoare efectuate de pe mobil iti dubleaza punctele. Spre exemplu, daca ai un bilet castigator cu 5 evenimente si cu o cota totala de 4.00, pe care ai plasat 50 euro, vei primi  1 000 puncte daca pariul a fost plasat de pe desktop si 2 000 de puncte in cazul in care a fost plasat de pe mobil. Clasamentul va calcula automat suma in euro. Competitia se va incheia pe 25 februarie, odata cu ultima finala a Jocurilor Olimpice. 


Despre recompense


Clasamentul se va actualiza zilnic, permitandu-ti sa-ti consulti pozitia, insa si sa calculezi cat mai ai de pariat pentru a-i ajunge pe cei din fruntea clasamentului. Vor fi premiati 100 utilizatori cu punctajele cele mai mari in aceasta competitie. Fericitul castigator va primi nu mai putin de 50 000 lei, al doilea clasat primind 40 000 lei, iar al treilea 3a 000 lei. 


Cel de-al patrulea va castiga 27 000 lei, al cincilea 15 000 lei, al saselea 5 000 lei, ocupantii locurilor 7-15 sa obtina 2 500 lei, pentru ca utilizatorii care se vor clasa pe urmatoarele 15 locuri sa obtina cate 1 700 lei, iar restul sa castige sume din 3 cifre. Toate premiile se vor acorda cash, fara conditii de rulaj, pana pe 26 februarie la ora 18:00.

Rezumat


·         Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici

·         Opteaza la promotia “250 000 RON pentru Campionatul de Pariere pe Jocurile Olimpice”

·         Plaseaza pariuri/bilete exclusiv de la Jocurile Olimpice de Iarna

·         Doar pariurile castigatoare vor conta in clasament

·         Pariurile castigatoare de pe mobil valoreaza dublu

·         Marele castigator va primi 50 000 lei cash, fara conditii de rulaj


Urca in clasament pentru un premiu cat mai mare