Jocuri la care poti cumpara speciala

Pragmatic Play este unul dintre providerii de jocuri ca la aparate care au intrat de foarte putin timp pe piata din Romania si care permite functii pe care pana acum nu le intalneai la un un asemenea joc de pacanele.

Cine este Pragmatic Play

Lider in furnizarea de sloturi video in industria jocurilor de noroc, Pragmatic Play ofera un portofoliu variat si inovator, atat in varianta clasica, pe PC, dar si pe telefonul mobil. Toate produsele acestui provider sunt disponibile in 31 de limbi, inclusiv limba romana.

Sloturile Pragmatic Play sunt disponibile pe PublicWin, unul dintre cazinourile online cu cea mai variata gama de jocuri ca la aparate online si nu numai. Peste 135 de pacanele online ale providerului Pragmatic Play sunt disponbile in sectiunea cazino, iar o parte dintre ele permit activarea contracost a functiei bonus, o functie care te costa 100 X miza.

Sweet Bonanza, The Dog House sau John Hunter and the Book of Tut - Care e preferatul tau?

Sloturile ca la aparate ale providerului Pragmatic Play sunt disponibile in numar foarte mare pe www.publicwin.ro/casino, iar numarul lor este in crestere, avand in vedere ca periodic sunt adaugate noi sloturi. Bigger Bass Bonanza, Buffalo King Megaways, Cash Bonanza sau John Hunter and The Quest for Bermuda Riches sunt doar cateva dintre aceste sloturi recent adaugate in oferta cazinoului online PublicWin.

De asemenea, in oferta de 138 de jocuri ca la aparate Pragmatic Play disponibile regasim si sloturile cele mai populare ale acestui provider, precum Sweet Bonanza, John Hunter and the Book of Tut sau The Dog House. Au devenit populare si datorita activarii contracost a functiei speciale. 100 X miza este pretul activarii functiei bonus, iar miza minima este de 0.80 lei per rotire.

Top 5 sloturi Pragmatic Play la care poti cumpara speciala

  • Sweet Bonanza
  • The Dog House
  • John Hunter and the Book of Tut
  • Wild West Gold
  • Fruit Party