Jocul casino Miami Bici de la Skywind Group

Se spunea la doar cateva saptamani de la lansarea lui ca a adunat peste 360.000 de spectatori in salile de cinema din intreaga tara si ca reusea sa obtina venituri de peste 1.5 milioane de dolari. Asemenea cifre, nu au putut sa tina departe furnizorii de pacanele online, care au decis ca este momentul sa abordeze diferit situatia si sa creeze un slot inspirat din tema filmului Miami bici.

Miami Bici este povestea lui Ion si Ilie, doi tineri dintr-un oras mic al Romaniei si care decid sa isi schimbe viata luand drumul Statelor Unite ale Americii. Au ales Miami (Florida) ca destinatie pentru a trai "visul american" si il intalnesc pe Misu, un alt roman stabilit in Florida. Cel din urma are un plan machiavelic, unde Ilie si Ion sunt prinsi la mijloc, dar decis sa se implice voluntar in afacerile dubioase ale lui Misu. De aici si pana la final totul este o aventura de-a dreptul interesanta pe care o poti urmari pe scurt si in slotul de pacanele online Miami Bici al furnizorului Skywind Group.

Lansarea jocului a avut loc pe 12.05.2021 si de atunci si pana in prezent a reusit sa starneasca interesul fanilor care sunt si amatori de pacanele online. Cu atat mai mult cand ceste partenerul filmului si s-a luat decizia apartiei Miami Bici 2. Volatilitatea si potentialul maxim al jocului nu sunt cunoscute inca, dar stim ca vine insotit de RTP 95.63% si ca intreaga actiune se poarta pe cinci role si patru linii. Castigurile sunt oferite in 40 de moduri diferite.

Functii speciale ale slotului Miami Bici

Un joc de pacanele online fara o functie speciala am vazut, insa nu este cazul si in Miami Bici. Jocul vine insotit de simboluri interesante. Wild substituie toate celelalte simboluri cu exceptia Scatter si leaga castiguri unul si unul. Totodata, Scatter este reprezentat pe ecran de ghiveciul cu Orhidee mov, iar trei sau mai multe simboluri Scatter acorda Secret Orchid Game.

Selecteaza unul dintre cele trei simboluri Scatter pentru premii in bani si multiplicatori de castig. Premiile in bani incluv multiplicatori de la 1X si pana la 10 X miza totala a pariului. Exista si un numar suplimentar de alegeri:

 • 3 X Scatter acorda 1 alegere cu multiplicator de premiu X 1.
 • 4 X Scatter acorda 2 alegeri cu multiplicator de premiu X 5.
 • 5 X Scatter acorda 3 alegere cu multiplicator de premiu X 15.

Plati in jocul de pacanele online Miami Bici

Remuneratie intr-un joc de pacanele online este foarte importanta si te tine cu sufletul la gura. Uneori te indeamna sa revii la acel slot de fiecare data cand incepi o sesiune de joc, iar in Miami Bici ai posibilitatea de a obtine castiguri interesante. Totul depinde de simbolul stivuit pe o linie completa de plata, iar aici cel mai bine platit simbol este Femeia Bloinda care vine cu o remuneratie de 120 X miza pentru o singura linie completa, dupa cum urmeaza:

 • 5 X Femeie Blonda genereaza un castig de 120 X miza pentru o singura linie completa.
 • 5 X Femeie Bruneta genereaza un castig de 30 X miza pentru o singura linie completa.
 • 5 X Barbat cu caciune genereaza un castig de 20 X miza pentru o singura linie completa.
 • 5 X Barbat blond genereaza un castig de 20 X miza pentru o singura linie completa.
 • 5 X Flamingo genereaza un castig de 8 X miza pentru o linie completa.
 • 5 X Sapca rosie genereaza un castig de 8 X miza pentru o linie completa.
 • 5 X Sacosa cu bani genereaza un castig de 8 X miza pentru o linie completa.
 • 5 X Bagheta de paine genereaza un castig de 8 X miza pentru o linie completa.
 • Combinatiile castigatoare platesc exclusiv de la stanga catre dreapta.

Miami Bici pacanele: disponbilitatea pe mobil

Acceseaza slotul preferat indifernt de producator direct de pe telefonul mobil sau oricare alt dispozitiv. Acum sistemul de operare nu mai este un obstacol, deoarece cazino-urile online au dezvoltat aplicatii menite sa satisfaca nevoile clentilor sai in anul de gratie 2022. Este permisa accesarea fiecarui slot direct din confortul propriului camin, de pe strada sau chiar din masina a slotului preferat, beneficiind de grafica de inalta calitate.

Unde poti juca Miami Bici in Romania

Avand in vedere ca slotul Miami Bici a fost puternic promovat si sustinut financiar de Supebet, atunci acelasi cazino online licentiat in Romania prin Oficiul National al Jocurilor de Noroc iti ofera si posibilitatea sa incerci slotul acesta. O poti face atat folosind versiunea standard, accesand browser-ul, insa poti descarca aplicatia si iti deschizi cont. AI parte de bonus de bun venit daca esti client nou.

Bucura-te de fiecare slot in parte si joaca responsabil!