Joaca gratuit si castiga 250000 RON cu Roma vs Liverpool

Miercuri seara, incepand cu ora 21:45, se va disputa cea de-a doua mansa a semifinalei Ligii Campionilor dintre AS Roma si Liverpool. In turul desfasurat in urma cu o saptamana “cormoranii” au invins cu 5-2, primul gol fiind marcat abia in minutul 35 de catre Mohamed Salah. Am pomenit de asta deoarece la casa de pariuri Unibet ne intampina o promotie conform careia putem castiga 250 000 RON daca vom pronostica primul marcator al meciului si minutul primului gol. Si mai interesant este ca poti participa la aceasta promotie fara sa plasezi vreun pariu pe bani reali.Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Unibet, fie ei vechi sau noi. Toti participantii vor putea intra in joc folosind formularul acestuia, disponibil in sectiunea “Promotii”. Fiecare utilizator are dreptul la o singura participare in vederea acestui meci. Pentru a spera la castigul cel mare trebuie doar sa completezi formularul la care am facut referire mai sus cu minutul primului gol, respectiv marcatorul primului gol. Predictiile pot fi trimise pana la startul partidei. In cazul in care prima reusita este autogol, aceasta nu va conta la concurs, ci o va face urmatorul gol. Daca nu se marcheaza in meci, toate selectiile sunt considerate pierdute.


Despre recompensa


Joaca gratuit si castiga 250000 RON cu Roma vs Liverpool, premiu acordat in bani cash norocosului care va nimeri atat primul marcator, cat si minutul primului gol in meci. In cazul in care exista mai multi castigatori, premiul va fi impartit in mod egal intre acestia. Castigatorul va fi instiintat prin mail sau telefon in cel mult 30 zile de la incheierea partidei dintre AS Roma si Liverpool.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici

·         Acceseaza promotia “Castiga 250 000 RON cu Liverpool – Roma”, care poate fi gasita in sectiunea “Promotii”

·         Apasa butonul “Joaca acum”

·         In formularul care iti apare selecteaza jucatorul care va marca primul, dar si minutul in care o va face

·         Daca esti singurul care a nimerit ambele pronosticuri vei lua jackpotul de 250 000 RON


Nu te costa nimic sa iti incerci norocul