Italia are o cota foarte buna in meciul cu Germania

Italia este una dintre cele mai frumoase surprize ale acestui turneu final. Vorbim aici despre o echipa lipsita de vedete si cu o medie de varsta extrem de ridicata. Insa Antonio Conte a reusit sa scoata tot ce e mai bun din elevii sai, construind astfel o echipa pe care multi o vad acum favorita in fata Germaniei.

 

Italia a reusit sa ne impresioneze inca din primul meci de la Euro 2016, atunci cand au invins in mod categoric Belgia cu scorul de 2-0. A urmat o noua victorie, mai greu obtinuta, in fata Suediei si o surprinzatoare infrangere in fata Irlandei. Este important de mentionat ca in acest ultim meci, Conte a apelat la rezervele sale.

 

In faza eliminatorie, insa, Italia revenit la acel joc extrem de inteligent pe care l-am vazut in faza grupelor. Ceea ce a realizat Conte din punct de vedere tactic in meciul cu spaniolii ar putea fi considerata o opera. Felul in care si-a organizat jucatorii nu le-a permis spaniolilor sa-si creeze mult faze periculoase, prin ingreunarea activitatii unor oameni cheie precum Iniesta.

 

De cealalta parte, Germania nu a reusit niciodata sa invinga Italia la un turneu final in opt intalniri. In ceea ce priveste fazele eliminatorii, germanii au reusit sa piarda de fiecare data. Ce-i drept, ei au reusit sa formeze intotdeauna o echipa extrem de unita, greu de invins, iar anul acesta nu face exceptie.
 

Pariere

 

La fel ca in cazul meciului Tarii Galilor cu Belgia, cota pe care o au italienii in meciul de fata justifica un pariu pe victoria lor. In cazul in care vrei sa mizezi pe faptul ca Italia va castiga, poti beneficia de cota de 4.00 oferita de Unibet.