Istvan Kovacs si Radu Petrescu vor arbitra in Liga Natiunilor

Arbitrii români au devenit din ce în ce mai apreciaţi de UEFA, care a început să-i delege din ce în ce mai des la meciurile din cupele europene. Acum UEFA a decis să apeleze la cavalerii fluierului din România şi pentru meciurile din Liga Naţiunilor.

Turcia-Suedia şi Andorra-Georgia, cu arbitri români la centru

Astfel, partida Turcia - Suedia, care va avea loc sâmbătă, la Konya, la ora 19:00, în Grupa a 2-a din Seria B a Ligii Naţiunilor, va fi arbitrată de István Kovács. Arbitri asistenţi vor fi Vasile Florin Marinescu şi Ovidiu Artene, adiţionali Marius Avram şi Horaţiu Feşnic, iar Alexandru Cerei va fi rezervă. Un alt arbitru român, Radu Petrescu, va conduce la centru partida Andorra - Georgia, care va avea loc joi, de la ora 21:45, în Grupa a 1-a din Seria D. Arbitri asistenţi vor fi Radu Ghinguleac şi Mircea Grigoriu şi de adiţionalii Sebastian Colţescu şi Marcel Bârsan. Arbitru de rezervă va fi Vladimir Urzică.

Meciul România-Lituania va fi arbitrat de un italian

Echipa naţională a României va juca cu reprezentativa Lituaniei ultimul meci de acasă din Grupa a 4-a din Seria C a Ligii Naţiunilor (vezi aici program şi rezultate). Partida va avea loc sâmbătă, 17 noiembrie 2018, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti, începând de la ora 21:45 şi va fi televizată de Pro TV. Această partidă va fi arbitrată de italianul Marco Guida, care va fi ajutat de Matteo Passeri şi Filippo Meli, în timp ce asistenţi adiţionali vor fi Daniele Doveri şi Marco Di Bello. Rezervă va fi Ciro Carbone.

Ovidiu Haţegan şi István Kovács au arbitrat în Liga Campionilor

Săptămâna trecută Ovidiu Haţegan a arbitrat partida dintre Juventus Torino şi Manchester United, scor 1-2, care va avea loc pe stadionul "Allianz", în Grupa H a Ligii Campionilor la fotbal. Oficialul din Arad a fost ajutat de arbitrii asistenţi Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe şi de arbitrii adiţionali Radu Petrescu şi Sebastian Colţescu. Al patrulea oficial a fost Radu Ghinguleac. István Kovács a arbitrat şi el în Liga Campionilor, meciul Valencia CF - Young Boys Berna, scor 3-1, din Grupa H. Partida va avea loc miercuri 7 noiembrie 2018, pe stadionul "Mestalla". István Kovács a fost ajutat de arbitrii asistenţi Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene şi de arbitrii adiţionali Marius Avram şi Horaţiu Feşnic. Al patrulea oficial a fost desemnat Alexandru Cerei.


Deschide cont la Betano și pariază pe meciurile din Liga Naţiunilor!