Irlanda are sanse mici in fata Frantei

Franta s-a calificat in aceasta faza de la Euro 2016 de pe prima pozitie in grupa sa, castigand nu mai putin de 7 puncte. De partea cealalta, Irlanda a fost una dintre echipele calificate de pe locul 3, gratie celor 4 puncte acumulate.

 

Francezii, asa cum probabil stiti deja, nu au practicat un joc exceptional in faza  grupelor, insa si-au imbunatatit jocul pe parcurs, iar in acest meci, sunt favoriti clari. Acest lucru este destul de usor de inteles, avand in vedere faptul ca ii domina pe irlandezi in orice zona a terenului si au si avantajul propriului teren.

 

De fapt, adevarata intrebare este urmatoarea, vor reusi super-vedetele din lotul Frantei sa joace la adevaratul lor potential in acest meci? Pogba a devenit din ce in ce mai bun, iar Griezmann a inceput sa se remarce in atac, insa Franta lasa in continuare impresia ca poate mai mult.

 

 

 

Pariere

 

Irlanda a reusit sa invinga Italia, insa Antonio Conte s-a folosit in acel meci de rezervele sale, in conditiile in care nu mai putea pierde primul loc. Insa ma astept ca irlandezii sa incerce sa se apere cat mai mult si sa duca meciul in prelungiri. Prin urmare, cred ca se vor inscrie sub 2.5 goluri. Unibet ofera o cota de 1.47 daca mizezi pe acest lucru.