Ionel Danciulescu s-a alaturat echipei de experti Unibet

Unul dintre cei mai prolifici atacanti din istoria Ligii I, Ionel Danciulescu, actual director general al clubului Dinamo Bucuresti, s-a alaturat echipei de experti ai casei de pariuri online Unibet.

Astfel, alaturi de Ilie Dumitrescu, ambasadorul Unibet in Romania, Ionel Danciulescu va oferi analize pentru pariorii din Romania.

Danciu-gol detine recordul pentru numarul de meciuri jucate in Romania, 515, reusind sa marcheze si un numar impresionant de goluri, peste 200 in Liga I. 

Danciulescu si-a inceput cariera la Electroputere Craiova, iar apogeul carierei l-a atins cu echipele Steaua Bucuresti si Dinamo Bucuresti.

Ca si atacant Ionel Danciulescu are o carte de vizita impresionanta, iar expertiza sa in materie de fotbal nu poate fi pusa la indoiala. Ramane de vazut in ce masura se va descurca si in calitate de expert-analist!

Prin cooptarea lui Danciulescu in echipa de experti, Unibet dovedeste inca o data interesul fata de piata de pariuri din Romania, cu atat mai mult cu cat acest “transfer” vine la scurt timp dupa obtinerea licentei valabile pentru 10 ani din partea Oficiului National pentru Jocuri de Noroc.

Casa de pariuri online Unibet a fost fondata in anul 1997 si este listata la Bursa NASDAQ OMX Nordic din Stockholm. Este unul dintre cei mai mari operatori privati de pariuri de pe piata europeana si ofera servicii in 27 de limbi diferite.

In urma analizei noastre, analiza pe care o puteti gasi consultand recenzia casei de pariuri Unibet, putem concluziona ca este fara doar si poate una dintre cele mai bune alegeri in materie de site-uri de pariuri online la ora actuala in Romania.

Unibet opereaza cu o marja de profit de 1-5%, fapt ce o plaseaza pe pozitia a doua in topul caselor de pariuri in functie de cote, dar in acelasi timp este si o alegere foarte buna pentru cei care pariaza Live, oferind nenumarate transmisiuni in direct si totodata oferta de pariuri sportive fiind la un nivel foarte bun.