Intre 19 si 21 noiembrie ne putem delecta cu 8 derbyuri europene

In aceasta runda a ligilor europene vom avea parte de cate doua derbyuri in 3 dintre campionatele mari ale Europei. Vorbim de Premier League, Serie A si Ligue 1. Aceste derbyuri europene in intervalul 19-21 noiembrie vor mai contine si meciuri din Turcia sau Grecia. Un prim derby il vom putea vedea vineri, alte 3 sambata, iar ultimele 4 duminica. Majoritatea meciurilor le puteti viziona in transmisiune directa la cateva case de pariuri de top.

Derbyuri europene in intervalul 19-21 noiembrie - Monaco vs Lille (19 noiembrie, 22:00)

Etapa cu numarul 14 din Ligue 1 va fi deschisa de Lille si Monaco. Vorbim de actuala campioana si cea din sezonul 2016-2017. Acum niciuna dintre ele nu se afla in prima jumatate a clasamentului. Monaco este pe 11, iar Lille pe 12, distanta dintre ele fiind de doua puncte.

Lille nu a obtinut nicio victorie din precedentele 9 deplasari de campionat. Sezonul trecut si in urma cu trei sezoane se inregistra o remiza alba, iar acum doua editii Monaco invingea cu 5-1. Acum monegascii pornesc favoriti, avand cota 2.02 Logoul casei de pariuri 888Sport - legalbet.ro la victorie, fata de 3.75 Logoul casei de pariuri 888Sport - legalbet.ro a oaspetilor. 

Derbyuri europene in intervalul 19-21 noiembrie - Leicester vs Chelsea (20 noiembrie, 14:30)

Runda cu numarul 12 din Premier League va incepe cu meciul dintre Leicester si Chelsea. Sezonul trecut pe cele doua le-au despartit un singur punct, Chelsea mergand in Champions League, iar Leicester in Europa League. Asta, in conditiile in care ambele echipe pierdeau in ultima etapa. Acum Chelsea este lider, iar Leicester ocupa abia locul 12.

Doua remize si o victorie a obtinut Leicester in precedentele 3 intalniri directe de pe teren popriu din campionat. Sezonul trecut Leicester se impunea cu 2-0. Acum Chelsea este favorita, fiind cotata cu 1.75 Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro la victorie, fata de cota 4.65 Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro a gazdelor.

Derbyuri europene in intervalul 19-21 noiembrie - Lazio vs Juventus (20 noiembrie, 19:00)

Juventus a castigat 9 campionate la rand, insa sezonul trecut a fost la un pas sa nu se califice in Champions League. Foarte probabil nici acum nu va obtine titlul, nici despre calificarea in Champions League nefiind foarte siguri. In prezent, Juventus se afla pe locul 8, la 14 puncte de lider. De cealalta parte, Lazio ocupa pozitia a cincea.

Lazio se impunea doar in una din precedentele 16 intalniri directe de pe teren propriu din campionat. Se intampla in urma cu doua sezoane, cand invingea cu 3-1. dupa ce Juventus deschidea scorul. Acum Juventus porneste usor favorita, avand cota 2.30 Logoul casei de pariuri Sportingbet - legalbet.ro la victorie, in vreme ce Lazio este cotata cu 3.00 Logoul casei de pariuri Sportingbet - legalbet.ro

Derbyuri europene in intervalul 19-21 noiembrie - Liverpool vs Arsenal (20 noiembrie, 19:30)

Al doilea derby de sambata din Premier League va avea loc intre Liverpool si Arsenal. Vorbim despre doua echipe din Big 6, insa sa nu uitam ca dupa 3 runde “tunarii” ajunsesera pe ultimul loc. Ei bine, acum se afla pe pozitia a cincea, la doar 3 puncte in spatele pozitiei a doua. Cat despre Liverpool, aceasta se afla pe locul 4, la doua puncte in fata lui Arsenal.

Liverpool vine dupa 5 victorii pe teren propriu in campionat in intalnirile directe. Toate cele 5 victorii veneau la minim doua goluri diferenta. Acum Liverpool porneste favorita, avand cota 1.48 Logoul casei de pariuri Publicwin - legalbet.ro la victorie, fata de 6.00 Logoul casei de pariuri Publicwin - legalbet.ro a oaspetilor. 

Derbyuri europene in intervalul 19-21 noiembrie - Galatasaray vs Fenerbahce (21 noiembrie, 18:00)

Unul dintre derbyurile incendiare din Turcia se va disputa in aceasta runda. Este vorba despre duelul dintre Galatasaray si Fenerbahce. Ultima oara cand Galatasaray castiga titlul se intampla in sezonul 2018-2019, iar Fenerbahce in sezonul 2013-2014. Acum formatia romanilor Cicaldau si Morutan ocupa locul 4, iar Fenerbahce locul 7, insa distanta dintre cele doua este de doar un punct.

Pare incredibil, dar in 3 din precedentele 4 intalniri directe cu Galatasaray ca gazda nu se marca niciun gol. In urma cu trei sezoane se inregistra tot o remiza, insa cu 4 goluri. Acum gazdele pornesc favorite, avand cota 2.15 Logoul casei de pariuri Get's Bet - legalbet.ro la victorie, fata de 3.35 Logoul casei de pariuri Get's Bet - legalbet.ro a oaspetilor. 

Derbyuri europene in intervalul 19-21 noiembrie - Inter vs Napoli (21 noiembrie, 19:00)

Adevaratul deby al etapei cu numarul 13 din Serie A va avea loc intre Inter si Napoli. Este vorba despre actuala campioana, care intalneste, de ce nu, viitoarea campioana. In acest moment napoletanii se afla pe primul loc, la egalitate de puncte cu AC Milan, pierzand doar 4 puncte in campionat. Au de departe cea mai buna defensiva, cu doar 4 goluri primite. De partea cealalta, Inter ocupa pozitia a treia, la 7 puncte in spatele lui Napoli.

Inter se impunea in precedentele 3 intalniri directe de pe teren propriu, interval in care reusea sa nu primeasca gol. In fiecare din cele mai recente 6 intalniri directe din Serie A erau marcate mai putin de 3 goluri. Aici Inter este favorita, fiind cotata cu 2.20 Logoul casei de pariuri Netbet - legalbet.ro la victorie, in vreme ce Napoli are cota 3.30 Logoul casei de pariuri Netbet - legalbet.ro

Derbyuri europene in intervalul 19-21 noiembrie - AEK Atena vs Olympiakos (21 noiembrie, 19:30)

In Grecia se va disputa in aceasta runda derbyul dintre AEK Atena si Olympiakos. De 9 ori castiga titlul Olympiakos in ultimele 11 sezoane, in vreme ce AEK Atena il castiga ultima oara in sezonul 2017-2018. Acum Olympiakos este lider, cu doar doua puncte pierdute in 9 etape, in vreme ce AEK se afla pe pozitia secunda, la 3 puncte in spate.

AEK Atena nu se impunea in ultimele 5 intalniri directe de pe teren propriu din campionat. Sezonul trecut Olympiakos invingea cu 5-1. Acum Olympiakos porneste favorita, fiind cotata cu 2.30 Logoul casei de pariuri Favbet - legalbet.ro la victorie, fata de cota 3.08 Logoul casei de pariuri Favbet - legalbet.ro a gazdelor.

Derbyuri europene in intervalul 19-21 noiembrie - Lyon vs Marseille (21 noiembrie, 21:45)

Ultimul derby din aceasta saptamana va avea loc in Ligue 1, intre Lyon si Marseille. Sezonul trecut Lyon a terminat pe pozitia a patra, iar Marseille pe 5, diferenta dintre cele doua fiind de 16 puncte. Acum Lyon se afla pe pozitia a saptea, iar Marseille pe 4.

Marseille nu a castigat nicuna dintre precedentele 12 intalniri directe din deplasare in campionat. Sezonul trecut se inregistra o remiza cu doua goluri, in contextul in care Marseille juca in inferioritate numerica inca din minutul 19. Acum Lyon este favorita, avand cota 1.97 Logoul casei de pariuri Superbet - legalbet.ro la victorie, fata de 3.60 Logoul casei de pariuri Superbet - legalbet.ro a oaspetilor.