Intra in clubul VIP Netbet si vei beneficia de promotii exclusive

De cand a fost introdusa obligativitatea licentei pentru casele de pariuri online in vederea desfasurarii activitatii pe teritoriul Romaniei, observam ca unele dintre acestea isi imbunatatesc serviciile, astfel incat sa cucereasca inimile utilizatorilor si sa devina preferata romanilor in materie de casa online.
 
Printre aceste servicii se numara promotii sau alte aspecte care nu mai exista pe piata pariurilor online. Un astfel de serviciu este oferit de casa de pariuri Netbet, care de putin timp beneficiaza de serviciul VIP, pentru a deveni membru trebuind doar sa trimiti un e-mail la adresa [email protected] Un manager VIP te va contacta apoi pentru a iti spune daca esti eligibil pentru a intra in clubul VIP.
 
 

Care sunt beneficiile facand parte din clubul VIP Netbet?


Dupa cum reiese din titlu, daca vei alege sa faci parte din clubul VIP Netbet vei beneficia de promotii exclusive, insa nu doar atat. Poti apela zilnic la acest manager VIP pentru a paria la o cota mai mare sau pentru a efectua o retragere mai rapid. De asemenea, daca vei intra in clubul VIP Netbet vei avea acces la bonusuri si cadouri exclusive, beneficiind si de invitatii la cele mai bune evenimente sportive ale anului. Mai mult, in curand vei putea plasa pariuri la telefon, stand de vorba cu unul dintre consilierii Netbet inainte de asta.
 
Clubul VIP nu este insa singurul serviciu inovator oferit de aceasta casa de pariuri. In cadrul celor 9 sub-sectiuni care apar pe pagina principala a categoriei ‘’Sport’’ o observam pe cea numita ‘’Top castigatori’’. Aici putem vedea cele mai mari 20 castiguri din respectiva saptamana, luna sau dintr-un an de zile, cat si cele din ultimele 4 saptamani, 4 luni sau cele de anul trecut. Asta nu ar fi nimic, insa Netbet ne pune la dispozitie si biletele jucate de respectivii pariori, lucru care ne poate fi de mare ajutor.
 

Avand la dispozitie aceste clasamente, am putea tine cateva statistici in Microsoft Excel referitoare, spre exemplu, la cele mai mari 3 castiguri  dintr-o saptamana sau, mai degraba, la cele mai mari cote. Tinand aceasta evidenta in fiecare saptamana, am putea descoperi ce optiune de pariu este cel mai utilizata.

Observam ca pentru a avea cote mari pe bilet nu trebuie neaparat sa concepem unul cu mai mult de 10 evenimente sportive, ci unul cu pana in 5 selectii, fiecare avand cota cuprinsa intre 2.00 si 3.00, toate acele pronosticuri fiind insa analizate foarte bine. Spre exemplu, dintre cele mai mari 20 castiguri din aceasta saptamana, cel care a avut cea mai mare cota finala a ales doar 3 evenimente, toate din fotbal, cota pentru fiecare fiind intre 3.00 si 4.00. Atat a doua, cat si a treia cea mai mare cota totala au cuprins doar 3 partide, niciuna dintre selectii nefiind fantezista.
 

Concluzii

 
  • O cale spre succes pentru o casa de pariuri este sa ofere servicii noi pe aceasta piata, de care nu mai dispune nimeni
  • Facand parte din clubul VIP Netbet vom avea acces la promotii, bonusuri si cadouri exclusive, insa si la un serviciu de asistenta, pe care il putem apela ori de cate ori vom avea nevoie
  • Netbet ne pune la dispozitie si lista privind cele mai mari castiguri ale acelei saptamani sau luni, insa si biletul si cota totala din care a rezultat acest castig
  • Biletele cu maxim 5 evenimente, cu o cota de cel mult 4.00, au sanse mai mari de castig decat cele cu mai mult de 10 evenimente, spre exemplu; asta punand conditia ca acele optiuni sa fie analizate foarte bine inainte de a fi plasate.