Intra in campionatul de pariere Australian Open cu premii totale de 250 000 RON

Ne mai despart putine ore de startul primului turneu de Grand Slam al anului, iar promotiile pentru acest turneu incep sa apara. Una destul de tentanta vine de la casa de pariuri Unibet, care ofera un turneu cu premii totale de 250 000 lei, eligibil la promotie fiind orice utilizator Unibet. 

Ce trebuie sa fac?

Inainte de a plasa orice pariu in vederea promotiei, trebuie sa optezi la aceasta din pagina numita „Campionatul de pariere Australian Open”. Pariaza apoi pariuri live sau pre-live pe Australian Open, pe bilet simplu sau cu selectii multiple, indiferent de tablou. Doar pariurile castigatoare sunt valabile pentru calcularea punctajului. Cota minima a biletului este 1.4. Clasamentul va transforma automat miza pariata in euro. Punctajul se calculeaza astfel: numar evenimente pe bilet*miza*cota.  Clasamentul se actualizeaza periodic, fiind disponibil in pagina promotiei.

Despre recompense

Campionatul de pariere Australian Open are premii de 250000 RON, primii 250 clasati urmand sa le imparta. Astfel, primul clasat va obtine 50 000 lei, al doilea va lua 37 500 lei, iar al treilea 25 000 lei. Cel clasat pe locul al patrulea va primi jumatate din suma celui de-al treilea, pe cand al cincilea va obtine 5 000 lei. Celor clasati pe locurile 6-10 li se va credita suma de 2 500 lei, urmatorii 40 clasati urmand a primi jumatate din aceasta suma. Cei de pe locurile 51-100 vor primi 500 lei, in vreme ce ultimilor 150 clasati li se va credita suma de 250 lei. Premiile se vor acorda cel tarziu pe 5 februarie, acestea fiind cash, fara conditii de rulaj.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Opteaza la promotia „Campionatul de pariere Australian Open” din pagina acesteia
  • Plaseaza pariuri exclusiv de la Australian Open
  • Doar pariurile castigatoare conteaza in clasament
  • Primii 250 clasati vor imparti premii de 250 000 lei
  • Premiile sunt cash, fara conditii de rulaj

 Participa inca de la startul turneului pentru a avea o sansa mai mare