Intelbet se rebranduieste! Numele site-ului se schimba in Legalbet: totul despre pariuri sportive!

Breaking news: trecem la etapa urmatoare si imbunatatim brand-ul. Site-ul, sectiunile si designul raman la fel. Intelbet devine Legalbet – site-ul tau numarul 1 despre pariuri sportive. 


Ce se va schimba?


Numele firmei care detine domeniul, logo-ul si adresa site-ului. Numele site-ului este acum Legalbet, iar adresa site-ului este legalbet.ro. 


Important: daca ai site-ul nostru salvat ca Bookmark, te rugam sa inlocuiesti cu Legalbet.ro. 


In timp ce ne mutam la noua adresa, inca ne poti vizita pe adresa veche intrucat vei fi redirectat catre noua adresa a site-ului, Legalbet.ro. Pe noul site vom face in continuare tot ce ne sta in putinta ca tu sa te simti ca acasa!


Iata logo-ul in forma lui actuala, comparativ cu logo-ul anterior:Incantat de cunostinta!


De ce am schimbat numele brand-ului? 


Am dezvoltat o noua strategie, iar aceasta este sansa noastra sa o aplicam cu succes, alaturi de voi, prieteni apropiati si loiali. 


Suntem siguri ca va veti acomoda usor cu aceste schimbari, iar in curand vom reveni cu stiri importante despre noul nostru brand despre pariuri sportive. 


Am ales numele Legalbet pentru ca descrie cel mai bine principiile dupa care ne ghidam si valorile la care compania noastra adera: 


  • Sa operam legal pe principalele piete unde suntem prezenti: Romania, Rusia, Kazahstan si Spania
  • Sa sustinem cauzele pariorilor in relatia cu casele de pariuri
  • Sa oferim informatii importante despre lumea pariurilor


Care sunt urmatorii pasi pentru noul nostru brand? 


2018 va fi anul in care vom aborda o noua pozitionare in sfera pariurilor sportive. Vom lansa o versiune optimizata pentru dispositive mobile, dar vom reveni cu mai multe informatii in saptamanile urmatoare. 


Vom mentine toate optiunile, serviciile si oportunitatile pentru fanii pariurilor sportive. Ponturi la pariuri sportive oferite de tipsterii nostri, un centru de pariere unic care va ofera informatii pretioase despre cele mai importante evenimente din fotbal, o scoala a pariurilor sportive, ratinguri updadate in permanenta, si blogosfera – locul in care iti poti da frau liber creativitatii si poti impartasi cu intreaga comunitate de pariori despre experientele tale la pariuri. 


Contul de Facebook va ramane la fel, doar vom schimba logo-ul si numele brand-ului. Vom face tot posibilul sa mentinem aceeasi atmosfera prietenoasa. 


Am fi recunoscatori daca ai putea sa ne spui parerea ta in sectiunea de comentarii de la acest articol. Multumiri speciale celor care vor distribui aceasta stire importanta pe retelele de socializare! 


Multumim tuturor celor care ne-ati fost alaturi in toata aceasta perioada!


Legalbet