Inspiraţie divină şi profit gigantic la Sportingbet cu meciuri din Europa League

Un parior a câştigat joi seară aproape 50.000 euro, mizând pe 6 meciuri din Europa League

Ziua de 8 august nu va fi uitată niciodată de un parior, care a reuşit să dea lovitura, mizând pe 6 meciuri din Europa League, printre care şi cele ale echipelor româneşti. Acesta a mizat 500 lei la casa de pariuri Sportingbet pe 3 rezultate de egalitate şi 3 victorii ale oaspeţilor, ajungând la cota 470.387. Toate meciurile au fost câştigătoare, astfel pariorul a obţinut un profit de 235.193,40 lei! 

Rezultatele meciurilor alese de parior din manşa întâi a turului 3 preliminar din Europa League au fost AEK Larnaca (Cipru) - KAA Gent (Belgia) 1-1, Universitatea Craiova (România) - AEK Atena (Grecia) 0-2, Sheriff Tiraspol (Moldova) - AIK Solna (Suedia) 1-2, ŢSKA Sofia (Bulgaria) - Zaria Lugansk (Ucraina) 1-1, FK Sarajevo (Bosnia) - FC BATE Borisov (Belarus) 1-2 şi Fotbal Club FCSB (România) - FK Mladá Boleslav (Cehia) 0-0. 

Asta înseamnă cu adevărat fler. V-aș îndemna să nu încercați să faceți asta acasă, dar la profitul ăsta deja am început să caut disperat rezultate de egalitate și meciuri cu victorii ale oaspeților pe care să pariez. Glumesc, firește. Acesta este un exemplu excelent pentru a ilustra că analiza atentă a meciurilor, cu ajutorul resurselor de la centrul de pariere se poate împleti, în mod fericit și profitabil cu flerul și inspirația pariorului.