Infruntarea vecinelor de clasament

Biletul zilei de  astazi va contine doua partide din campionatele de top ale Europei, in fiecare dintre acestea gazdele avand o forma de invidiat pe teren propriu. 

Vom incepe cu ''Derby della Capitale'', disputat intre Lazio Roma si AS Roma. ''Lupii'' se afla pe pozitia secunda, cu 29 puncte, in vreme ce lazialii sunt cu un punct in spate. Partida va incepe la 16:00, transmisa fiind de Digisport 1. Lazio a pierdut doar doua puncte in ultimele 5 etape de Serie A, pe cand din precedentele 6 partide de pe teren propriu a obtinut 5 victorii.

De partea cealalta, formatia antrenata de Luciano Spalletii are doua victorii, doua remize si 3 infrangeri in deplasarile din acest sezon de Serie A. Lazio nu a invins niciodata in precedentele 7 intalniri directe din Serie A, avand loc 4 victorii ale ''lupilor'' si 3 remize. Avand in vedere faptul ca intr-un derby sunt multe orgolii in joc, orice rezultat poate fi inregistrat. In 3 din precedentele 4 intalniri directe am avut goluri de ambele parti si asta cred ca se va intampla si acum.

Cealalta partida de pe biletul zilei le va avea ca adversare pe Everton si Manchester United. Aceasta va incepe la ora 18:00, transmisa fiind de Dolcesport 2. Cele doua formatii se afla pe locurile 6 si 7, distanta dintre ele fiind de un punct. Everton nu a pierdut niciun meci in campionat pe teren propriu, obtinand 3 victorii si 3 remize cu goluri. De partea cealalta, Manchester United a obtinut 5 remize in ultimele 7 partide din toate competitiile, pe cand in precedentele 5 deplasari din Premier League bilantul este de doua victorii, un egal si doua infrangeri. Din cele mai recente 5 intalniri directe oficiale Manchester United a obtinut 4 victorii, iar Everton una. ''Caramelele'' au inscris in 3 din precedentele 4 confruntari de pe teren propriu, avand incredere ca vor perfora poarta ''diavolilor'' si astazi.