Indisponibilii etapei 18 din Bundesliga

Derbyul rundei 18 din Bundesliga va avea loc chiar in prima partida a anului, derby in urma caruia Bayern Munchen ar putea urca pe locul 2. Meciul se va disputa intre Schalke si Monchengladbach si va fi singurul de vineri, 17 ianuarie. Liderul Leipzig este singura echipa din top 4 care va juca pe teren propriu, avand o misiune relativ usoara. In eventualitatea in care doresti sa urmaresti in transmisiune directa meciurile din Bundesliga sa spunem ca poti face asta la casa de pariuri Unibet. De asemenea, aici ti se ofera posibilitatea de a crea un pariu, asta insemnand sa plasezi mai multe selectii dintr-un meci pe acelasi bilet. Daca inca nu esti decis pe ce sa mizezi in aceasta runda, te invitam sa accesezi pagina cu pariuri din Bundesliga, pariurile fiind oferite in urma unei analize serioase.

Schalke – Monchengladbach (17 ianuarie, 21:30)

Oaspetii ocupa pozitia a doua, la doua puncte de lider. In deplasari Monchengladbach nu sta prea stralucit, obtinand doar 4 puncte in precedentele 5 astfel de meciuri. Schalke ocupa locul 5, cu o victorie apropiindu-se la doua puncte de adversara din aceasta runda. Patru victorii si tot atatea remize are Schalke in ultimele 8 meciuri de pe teren propriu din Bundesliga.

Indisponibili

Schalke: Nubel, S.Sane, Stambouli, Uth, Reece, Skrzybski

Monchengladbach: Bensebaini, Beyer

Incerti

Schalke: Boujellab

Hoffenheim – Frankfurt (18 ianuarie, 16:30)

Gazdele se afla „in buza” cupelor europene, pe locul 7, avand doua victorii, o remiza, suferind doua infrangeri in cele mai recente 5 meciuri de pe teren propriu. In schimb, Frankfurt ocupa locul 13, la trei puncte in fata locului de baraj. In precedentele 5 deplasari Frankfurt are numai infrangeri.

Indisponibili

Hoffenheim: Baumann, Vogt, Rupp, Belfrodil

Frankfurt: Kamada, G.Fernandes, Torro, Falette, Russ

Dusseldorf – Werder Bremen (18 ianuarie, 16:30)

Vecinele de clasament care se lupta pentru evitarea retrogradarii se afla pe antepenultimul, respectiv penultimul loc. Dusseldorf are un parcurs bun pe teren propriu, obtinand 9 puncte in ultimele 5 astfel de partide. Nici Werder Bremen nu sta rau in deplasare, suferind doar doua infrangeri in precedentele 8 asemenea meciuri, acumuland 9 puncte din totalul celor 14.

Indisponibili

Werder Bremen: Selassie, Bargfrede, Lang, Fullkrug, Mohwald

Incerti

Dusseldorf: Karaman

Werder Bremen: Augustinsson, Bartels

Mainz – Freiburg (18 ianuarie, 16:30)

Mainz se afla in „zona fierbinte”, la 3 puncte in fata locului de baraj. Din ultimele 5 meciuri de pe teren propriu aceasta a obtinut doua victorii, suferind 3 infrangeri. De cealalta parte, Freiburg este ocupanta pozitiei a opta, din precedentele 5 deplasari obtinand 3 puncte, ca urmare a unor remize.

Indisponibili

Mainz: E.Fernandes, Latza, Bell

Freiburg: Hofler (suspendat), Kubler, Gondorf

Augsburg – Dortmund (18 ianuarie, 16:30)

Primul loc din cea de-a doua parte a clasamentului este ocupat de Augsburg. Aceasta a incheiat anul in forta pe teren propriu, obtinand trei victorii. Este adevarat, contra unor alte formatii din partea a doua a clasamentului. Cat despre Dortmund, se afla pe locul 4, la 3 puncte in spatele lui Bayern Munchen si la 7 in spatele liderului. Doua victorii, trei remize si doua infrangeri este bilantul acesteia in precedentele sapte deplasari.

Indisponibili

Augsburg: Gregoritsch

Dortmund: Weigl

Incerti

Augsburg: Cordova, Framberger

Dortmund: Delaney, Schmelzer

Koln – Wolfsburg (18 ianuarie, 16:30)

Koln se afla pe 15, la doar doua puncte de locul de baraj. Cu toate astea, echipa a obtinut 10 puncte in precedentele 5 partide pe teren propriu. De cealalta parte, Wolfsburg imparte clasamentul in doua, suferind 3 infrangeri in precedentele 4 deplasari. Mai mult, in aceste infrangeri Wolfsburg nu a marcat.

Indisponibili

Koln: J.Horn, Churlinov

Wolfsburg: Nmecha, Rexhbecaj

Incerti

Koln: Hoger, Schmitz

Leipzig – Union Berlin (18 ianuarie, 19:30)

Liderul Leipzig nu ar trebui sa aiba probleme cand o va intalni pe formatia aflata pe locul 11 in Bundesliga. Patru puncte a obtinut Union Berlin din precedentele 5 deplasari. In schimb, Leipzig vine dupa 4 victorii pe teren propriu, in fiecare marcand cel putin 3 goluri.

Indisponibili

Leipzig: Demme, W.Orban, Konate, Saracchi, Kampl

Union Berlin: Gogia, Rapp

Incerti

Union Berlin: Mees, Hubner

Hertha Berlin – Bayern Munchen (19 ianuarie, 16:30)

Bayern Munchen nu poate termina aceasta runda in afara podiumului. Eventual, poate incheia la egalitate de puncte cu urmatoarele doua clasate. Bavarezii au obtinut doua victorii, o remiza, suferind doua infrangeri in precedentele 5 deplasari din campionat. Adversara lor, Hertha, ocupa locul 12, venind dupa o remiza si o victorie pe teren propriu, acelea fiind singurele puncte obtinute acasa in ultimele 5 meciuri.

Indisponibili

Hertha: Duda, Lowen, A.Maier

Bayern Munchen: Kimmich (suspendat), K.Coman, Sule, L.Hernandez, Singh

Incerti

Hertha: Plattenhardt

Bayern Munchen: Gnabry, J.Martinez

Paderborn – Leverkusen (19 ianuarie, 19:00)

Etapa se va incheia cu „lanterna rosie” primind vizita ocupantei locului 6. Sapte din totalul celor 12 puncte au fost obtinute de Paderborn in precedentele 5 partide de pe propriul teren. De partea cealalta, Leverkusen are trei victorii in ultimele 4 deplasari, suferind o infrangere. 

Indisponibili

Paderborn: J.Collins (suspendat), Cauly, Shelton 

Leverkusen: Wendell (suspendat), Bailey (suspendat), Palacios (suspendat), Aranguiz

Vizioneaza in direct si pariaza pe meciurile din Bundesliga