Incredibil! Un parior a avut un ghinion teribil, ratând 20.000 de lei

Un parior din București a jucat la casa de pariuri Super Bet două bilete identice cu 11 meciuri de fotbal şi unul de tenis. Acesta a plătit 50 de lei biletul (în total 100 de lei), pentru care ar fi trebuit să câştige 10.000 de lei (în total 20.000 de lei), dacă ar fi nimerit pronosticurile.


Bucureşteanul a avut însă un ghinion greu de imaginat, pentru că a prins 11 pronosticuri corecte din 12, însă nu acest lucru a fost şocant, pentru că nu există parior pe lumea asta care să fi păţit la fel, adică să fie scos de un meci.

Vinerea trecută, pe 6 aprilie 2018, a avut loc în Championship, meciul dintre Cardiff City și Wolverhampton Wanderers. Această partidă a fost pe biletul pariorului, care a mizat că echipa galeză, care luptă pentru a promova în Premier League va marca cel puţin un gol în poarta liderei Wolves, care este virtual promovată. Meciul se îndrepta către un rezultat de 0-1 (Rúben Neves 67), însă în minutul 90+3 "The Bluebirds" au beneficiat de un penalty. A executat atacantul Gary Madine, însă l-a ratat. În minutul 90+5, Cardiff City a primit din nou o lovitură de la 11 metri, însă şi mijlocaşul canadian Junior Hoilett, a ratat-o!

Cardiff City - Wolverhampton Wanderers 0-1 (0-0)
A marcat: 
0-1 Rúben Neves (67
Cardiff City: Etheridge, Peltier, Bennett, Morrison, Zohore (84 Pilkington), Bamba, Gunnarsson, Paterson (51 Mendez-Laing), Bryson, Hoilett, Wildschut (72 Madine)
Wolves: Ruddy, Doherty, Douglas, Bennett, Neves, Boly, Coady, Jota (67 Cavaleiro), Afobe (77 N'Diaye), Saiss, Bonatini (58 Costa).