Incearca si tu promotiile poker Unibet septembrie 2017

Iubitorii pokerului online au avut ocazia de a genera profituri substantiale in precedentele luni datorita promotiilor casei Unibet. In vederea acestei luni, casa online ne pune la dispozitie doua promotii.
 

1. Misiunea lunii septembrie


In fiecare luna Unibet poker prezinta o misiune ce presupune 5 pasi, in urma fiecaruia urmand sa primim o recompensa. In septembrie completarea primului, celui de-al doilea si celui de-al patrulea pas este recompensata cu puncte bonus, puncte care, daca sunt suficiente, pot fi preschimbate in bani, iar in urma completarii celui de-al treilea si al patrulea pas vom primi un bilet la un turneu de poker.
 
Pasii trebuie completati in ordine, fiecare avand 3 cerinte, pe acestea putandu-le indeplini in orice ordine dorim.  Recompensa pentru primul pas este de 35 puncte bonus, pentru al doilea de 100 puncte bonus, iar pentru al patrulea 200 puncte bonus. Aceste puncte se pierd doar daca utilizatorul nu se logheaza in camera de poker timp de 90 zile.
 
Majoritatea pasilor se indeplineste foarte usor. Sunt si cerinte ceva mai dificile, in sensul ca necesita mai multe incercari pentru a le putea indeplini, insa nu credem sa existe vreo problema in a le completa.
 
 
Astfel, cea mai dificila cerinta la primul pas o constituie cea conform careia trebuie sa castigi 5 maini la orice joc cash atunci cand ai butonul de dealer in dreptul tau. La al doilea pas o cerinta care ne-ar putea pune probleme este dublarea mizei de la care ai inceput in orice joc cash Omaha Banzai. In caz ca nu ai jucat vreodata Banzai, joc care se gaseste doar la Unibet, sa spunem ca acesta este asemanator cu Hold’em.
 
Pentru al patrulea pas doua sunt cerintele care ne pun ceva probleme. In prima trebuie sa castigam, in 3 zile dintr-o perioada de 7, minim 3 maini prin Showdown la orice joc cash, iar in al doilea sa atingi flopul (avand cartile in mana) de 10 ori in orice joc cash Omaha Banzai, pentru ca in urmatoarea zi sa faci acelasi lucru la Hold’em Banzai.
 
Recompensa pentru al treilea pas consta intr-un bilet pentru un turneu de poker cu 1 000 euro garantat, in vreme ce pentru ultimul pas consta intr-un bilet pentru un turneu de poker cu 3 000 euro garantat. Si aici avem cateva cerinte dificile, insa nimic care nu se poate indeplini chiar si de un incepator in poker.
 
Astfel, cerinta mai grea la al treilea pas o consta cea conform careia trebuie sa eliminam cel putin un jucator dintr-un turneu bounty (cu recompense) non-freeroll. La ultimul pas doua sunt cerintele care ne-ar putea pune ceva probleme. In prima ni se cere sa castigam 5 maini cand avem butonul de dealer in fata in orice joc cash, pentru ca o alta sa o indeplinim in 3 zile. Astfel, in prima zi trebuie sa finalizezi un sit&go, in a doua sa castigi 5 maini atunci cand ai Big Blindul in ziua urmatoare, pentru ca in cea de-a treia zi sa joci un turneu non-freeroll. Turneele cu premii garantate de 1 000, respectiv 3 000 euro, se vor defasura la inceputul lunii urmatoare,  probabil in seara de 3 octombrie.
 

2. Castiga bani cash sau un bilet la Unibet Open


Aplicatia Unibet poker dispune de un nou joc denumit King of Flips, pe care il poti accesa gratis daca vei castiga jetoane de bronz, argint si aur, in functie de miza pe care o vei plasa. Cu cat jetoanele sunt mai valoroase, cu atat sunt si premiile mai valoroase. Promotia este disponibila pana pe 30 septembrie.
 
 
Tot ce trebuie sa faci este sa participi la jocuri de poker pe bani reali (Cash Games) si sa obtii cat mai multe jetoane. Intr-o singura zi poti castiga maxim 3 jetoane de bronz, 3 jetoane de argint si 3 jetoane de aur.  Un jeton de bronz vei primi cand vei vedea 50 flopuri (avand cartile in mana) la jocurile cash pe mize mici, unul de argint cand vei face acelasi lucru in jocurile pe mize medii, iar un jeton de aur atunci cand vei face acelasi lucru la jocurile cash pe mize mari.
 
Sunt considerate jocuri pe mize mici intrarile la NL4; NL10; Omaha4; Omaha10; Banzai Hold’em NL1; Banzai Hold’em NL5; Banzai Omaha NLO1 si Banzai Omaha NLO5. Cele pe mize medii sunt jocurile cash Hold’em NL25, NL50 si NL100; Omaha PL25, PL50 si PL100, respectiv Banzai Hold’em NL20 si Banzai Omaha NL20. Mizele mari sunt considerate a fi Hold’em NL200, NL400 si NL800, dar si Omaha PL200; PL400 si PL800.
 
Progresia catre 50 flopuri va fi salvata pana la finalul zilei urmatoare, astfel ca daca nu vei ajunge la 50 flopuri intr-o zi poti reveni a doua zi pentru a continua sa joci in vederea castigarii jetonului. Daca a doua zi nu vei juca insa niciun joc progresia va fi resetata. Dupa ce ai castigat cel putin un jeton, il poti utiliza in mini-jocul Poker Flips. In acest joc tu si King of Flips (adversarul) primiti fiecare doua carti, pentru ca apoi sa fie impartite flopul, turnul si riverul, ca intr-o mana obisnuita de poker.
 

Premii


Dupa fiecare mana ai optiunea de a colecta premiul sau de a-l risca in vederea unui castig mai mare jucand alta mana. Daca te simti norocos poti juca pana la 8 jocuri intr-o zi pentru a obtine premiul cel mare, care difera in functie de jetonul avut (bronz, argint sau aur). Astfel, in primele 7 jocuri vei castiga puncte bonus, pentru ca dupa ultimul pas sa castigi 35 euro daca utilizezi un jeton de bronz, 350 euro daca folosesti unul de argint si un pachet la Unibet Open Bucuresti in valoare de 2 000 euro in cazul in care folosesti un jeton de aur.
 

Participa acum la cele doua promotii Unibet poker