Incaseaza astazi un bonus de 25 RON daca vei paria la ruleta

A noua zi a Calendarului Festiv vine cu o promotie care vizeaza unul dintre cele mai iubite jocuri de cazino si anume ruleta.

Mai exact, ne referim la ruleta live, casa online la care putem gasi promotia numindu-se Unibet. Vei primi automat bonusul daca vei miza in cursul zilei o anumita suma, lucru destul de facil de realizat, mai ales daca vorbim despre un joc precum ruleta.

external linkLink-uri externe interzise

Ce trebuie sa fac?

La promotie este eligibil orice utilizator Unibet. Pentru a participa la promotie trebuie sa-ti accesezi contul si sa accepti bonusul din sectiunea „oferta de bonusuri”. Mizeaza apoi minim 100 lei la ruleta de pe platforma “Cazino Live”.  Dupa ce ai facut asta acceseaza-ti din nou contul si accepta bonusul care tocmai ti-a fost creditat din sectiunea “Bonusuri active”. Promotia este valabila pana la noapte, ora 01:00. Jocurile eligibile in cazinoul live sunt in numar de 6, miza minima variind de la 0.5 lei la 25 lei.

Despre recompensa

Mizeaza azi la ruleta pentru a primi 25 RON bonus, unul ce are conditii de rulaj mai mult decat lejere. Acesta trebuie rulat de 25 ori in termen de 60 zile. Rulajul poate fi efectuat atat la sloturi, cat si la jocurile din cazinoul live. Spre deosebire de majoritatea promotiilor de la celelalte case de pariuri, aici vor fi folositi intai banii bonus, apoi banii reali, lucru care ne surprinde in mod foarte placut.

Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Acceseaza-ti contul si accepta bonusul din sectiunea „oferta de bonusuri”
  • Ruleaza astazi, 9 decembrie, minim 100 lei pe jocurile de ruleta live
  • Acceseaza-ti din nou contul pentru a accepta bonusul din sectiunea „bonusuri active”
  • Bonusul trebuie rulat de 25 ori in termen de 60 zile la sloturi sau la jocuri din cazinoul live

external linkLink-uri externe interzise