In fiecare saptamana ai sansa de a obtine un freebet de 25 RON

Competitii importante de fotbal se vor desfasura in urmatoarea luna si jumatate, tu putand sa primesti un freebet de 25 lei pe saptamana in acest interval.

Asta se intampla la casa de pariuri Unibet, care iti va oferi foarte multe pariuri pe Cupa Mondiala la fotbal feminin, Campionatul European de Tineret, la care participa si Romania, Copa America si Cupa Africii pe Natiuni, ultimele doua putandu-le vedea in transmisiune directa la Unibet. Acestea sunt cele 4 competitii pe care poti paria daca doresti sa obtii freebetul saptamanal in valoare de 25 lei.

Ia freebetul in toate cele 4 saptamani >>>

5cf96acd34b06_1559849677.jpg

Ce trebuie sa fac?

La promotie poate participa orice utilizator Unibet, nefiind necesar sa te inscrii nicaieri. Trebuie doar sa plasezi in fiecare saptamana 4 pariuri live pe una sau mai multe dintre competitiile amintite mai sus. Miza minima a fiecarui pariu este 25 lei, iar cota minima 1.4. Orice pariu eligibil la care ai optat pentru Cash Out nu va fi luat in calcul la promotie. De asemenea, nici cresterile de profit (cotele marite) nu se vor lua in calcul.

Despre recompense

Vei castiga saptamanal 25 RON freebet pana pe 19 iulie daca vei respecta aceste conditii, indiferent de rezultatul pariurilor. Freebetul il vei primi imediat ce al patrulea pariu din respectiva saptamana se va incheia. Fiecare freebet este disponibil in cont timp de 7 zile, putand fi pariat pe orice eveniment si la orice cota.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum
  • Plaseaza 4 pariuri live saptamanal in perioada 7 iunie – 19 iulie pe una sau mai multe dintre urmatoarele competitii: Cupa Mondiala la fotbal feminin, Campionatul European de Tineret, Copa America si Cupa Africii pe Natiuni
  • Cota minima este 1.4, iar miza minima 25 lei
  • Pentru fiecare saptamana in care plasezi 4 pariuri live conform conditiilor vei primi un freebet in valoare de 25 lei
  • Freebetul trebuie plasat in maxim 7 zile de la creditare      

Ia freebetul in toate cele 4 saptamani >>>