In fiecare luni din februarie poti castiga 10 rotiri gratuite doar daca te loghezi

Casa online Unibet iti ofera ocazia de a incepe fiecare saptamana din luna februarie cu dreptul. Aici ai sansa ca in fiecare luni sa castigi 10 rotiri gratuite la un anumit slot. Pentru asta nu trebuie sa rulezi sau sa depui, ci doar sa te loghezi la respectivul slot.

Ce trebuie sa fac?

Promotia se activeaza in fiecare luni din februarie, intre orele 19:00 si 23:59. Vei obtine rotirile in contul tau daca vei fi printre primii 500 care se vor loga la jocul slot mentionat mai jos in acest interval. Astfel, jocul slot care se califica pentru 3 februarie este King of Slots, pentru 10 februarie este Piggy Riches, cel pentru 17 februarie este Finn and the Swirly Spin, iar cel de pe 24 februarie este Jungle Spirit: Call of the  Wild. Slotul il poti accesa din pagina promotiei, numita „5 000 de rotiri gratuite in fiecare luni” sau din categoria „Casino”, casuta „Cauta jocuri”, simbolizata printr-o lupa. 

Despre recompensa

Vei putea castiga 10 rotiri gratuite in fiecare luni din februarie, acestea creditandu-se imediat ce ai deschis fereastra slotului. Asta doar in cazul in care te afli printre primii 500 care se vor loga la slotul respectiv. Castigurile dobandite in urma rotirilor gratuite trebuie rulate de 25 ori doar la sloturile NetEnt. Vei descoperi furnizorul unui joc imediat ce vei deschide respectivul joc. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Deschide in fiecare luni din februarie slotul corespunzator incepand cu ora 19:00
  • Numara-te printre primii 500 care fac asta si vei primi imediat 10 rotiri gratuite la slotul respectiv
  • Castigurile in urma rotirilor trebuie rulate de 25 ori doar la sloturi NetEnt

Deschide in fiecare luni slotul mentionat si ia rotirile