In decembrie primesti cadouri zilnic la poker

In luna decembrie nu doar pariurile sportive si cazinoul au parte de promotii la casele online, ci si pokerul. Vorbim aici despre Unibet, care ofera un Calendar de Sarbatori nu doar general, dar si unul care vizeaza exclusiv pokerul. Premiile pot consta in puncte bonus sau bilete la sit&go si turnee, pentru asta trebuind sa indeplinesti cate o misiune in cat mai multe zile ale lunii decembrie.


Daca iti place pokerul nu ai cum sa ratezi acest Calendar >>>Ce trebuie sa fac?

Promotia se desfasoara in fiecare zi, pana pe 31 decembrie, doar in camera de poker. Dupa ce vei deschide lobby-ul de poker fa click pe pictograma zilei in curs pentru a afla ce misiune trebuie sa indeplinesti, insa si premiul oferit. Atunci cand este indeplinita o misiune se crediteaza recompensa zilnica.


Despre recompense

In decembrie primesti cadouri zilnic la poker daca vei indeplini misiunea, insa poti primi bilete si pentru indeplinirea mai multor misiuni. Astfel, daca vei indeplini 5 misiuni intr-o saptamana (duminica, ora 00:01 – sambata, 23:59) vei primi o intrare la freerollul saptamanal de Craciun cu premii de 2 000 euro, freeroll care are loc pe 9 decembrie, 16 decembrie, 23 decembrie si 30 decembrie, la ora 20:00. In cazul in care pana pe 31 decembrie vei indeplini 25 misiuni zilnice vei obtine o intrare la freerollul de Craciun cu premii totale de 10 000 euro, turneu care va avea loc pe 6 ianuarie 2019.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum
  • Acceseaza in fiecare zi din camera de poker misiunea zilei
  • Pentru fiecare misiune indeplinita vei primi puncte bonus sau bilete pentru sit&go ori turnee
  • La 5 misiuni completate intr-o saptamana vei primi o intrare la freerolul saptamanal de Craciun cu premii garantate de 2 000 euro
  • Daca vei indeplini 25 misiuni vei primi o intrare la freerolul de Craciun cu premii garantate de 10 000 euro


Daca iti place pokerul nu ai cum sa ratezi acest Calendar >>>