In aprilie ai 18 sanse zilnice de castig jucand poker

Singura casa online care ofera constant promotii in ceea ce priveste pokerul este Unibet. Nici luna aprilie nu face exceptie de la regula, cea mai interesanta promotie fiind cea conform careia vei putea castiga zilnic in urma jocurilor tale la mesele cash No Limit Hold’em si Pot Limit Omaha, cele de Banzai si NL4/PL4 necalificandu-se la promotie.Ce trebuie sa fac?


In aprilie ai 18 sanse zilnice de castig jucand poker, promotia desfasurandu-se intre orele 16:00 si 19:00, respectiv 23:00 si 2:00, ora Romaniei. La fiecare 20 minute din aceste intervale se va alege un jucator de la tipurile de mese cash mai sus mentionate. Nu prin tragere la sorti, ci cel care va avea cea mai buna mana (alcatuita din 5 carti) in cele 20 minute. Pentru a vedea care e cea mai puternica mana in orice moment, Unibet iti pune la dispozitie o pictograma, care apare la fiecare masa eligibila la promotie. Pentru ca mana sa se ia in considerare nu trebuie sa ajungi la showdown (sa castigi mana inainte de “decizie”, pentru a folosi un termen din box). De asemenea, la Hold’em trebuie sa te folosesti de minim o carte primita de tine in mana (la inceput), iar la Omaha de doua carti.


Despre recompense


Daca esti cel care, intr-un interval de 20 minute din cele 6 ore mai sus mentionate, a avut cea mai puternica mana, vei castiga de 100 ori valoarea Big Blindului acelei mese cash. Spre exemplu, daca te afli la o masa unde Small Blindul e de 1 dolar, iar Big Blindul de 2 dolari (1$/2$) vei castiga un bilet de 200$, pe care il vei putea consuma doar la mesele cash. Recompensa se va acorda imediat dupa cele 20 minute, in cazul in care doi sau mai multi jucatori au aceeasi cea mai puternica mana, premiul castigandu-l cel care a realizat-o primul. 


Rezumat


·        In caz ca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici

·        Acceseaza softul de poker

·        Aseaza-te la o masa cash zilnic in aprilie, in intervalul 16:00-19:00 si 23:00-2:00

·        Eligibile la promotie sunt mesele No Limit Hold’em si Pot Limit Omaha

·        Daca intr-un interval de 20 minute din aceste ore vei avea cea mai puternica mana, fara sa ajungi la Showdown, vei castiga un bilet la jocuri cash valorand de 100 ori valoarea Big Blindului mesei respective


Ai sanse mari de a castiga cel putin o data