In acest sezon pariurile pe primul marcator vor fi rambursate daca ai ghinion

In Romania si nu numai pariurile pe primul marcator sunt putin populare, din cauza gradului ridicat de risc. Este adevarat, cota este si ea pe masura riscului, insa poate fi destul de dificil de anticipat care din cei 20 jucatori de pe teren, excluzand portarii, va reusi primul gol. Casa de pariuri Unibet ne intinde o mana de ajutor in acest sezon, putandu-ne rambursa pariurile cu primul marcator daca acesta nu va “deschide tabela”.

Profita de promotie intreg sezonul >>>

Ce trebuie sa fac?

Ligile incluse la promotie sunt Premier League (Anglia), La Liga (Spania), Champions League, Europa League si Championship (a doua liga engleza). Tu nu trebuie decat sa plasezi un pariu pe primul marcator al unui meci din aceste competitii. Miza minima a pariului este 6 lei. Poti participa la promotie de cate ori doresti, dar, evident, doar primul pariu pentru fiecare meci este luat in considerare. Pariurile din sectiunile Unibet Featured si Enhanced Accas nu sunt disponibile la promotie. Asta este valabil si pentru pariurile la care folosesti functia “Creare pariu”.

Despre recompensa

Pariaza pe primul marcator si poti fi rambursat in limita a 125 lei daca acesta nu va deschide scorul. Mai precis, ti se va rambursa miza doar daca echipa adversa a jucatorului pe care ai pariat va deschide scorul in primele 10 minute. Banii vor fi rambursati in termen de 24 ore de la incheierea partidei. Acestia sunt cash, fara cerinte de rulaj.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe primul marcator intr-unul dintre meciurile din Champions League, Europa League, Premier League, La Liga sau Championship
  • Poti participa la promotie de cate ori doresti, miza minima a unui pariu fiind de 6 lei
  • Daca un jucator al echipei adverse inscrie primul gol in primele 10 minute miza ti se va rambursa, pana la 120 lei
  • Banii rambursati sunt cash, fara cerinte de rulaj

Profita de promotie intreg sezonul >>>