Ibra loveste din nou- marcheaza trei noi goluri "zlatanice" in MLS

Salutare, prieteni! Am decis sa va tinem la curent cu ispravile fotbalistice ale lui Zlatan, fotbalistul extravagant, mustind de talent si infumurat totodata, pe care il stim cu totii.

Suedezul Zlatan Ibrahimovic are 37 de ani (nascut la Malmo, in 13 octombrie 1981) si a descins anul trecut in MLS, campionatul de soccer nord-american, dupa o cariera prodigioasa in Europa.

Echipa sa, Los Angeles Galaxy a triumfat in  derby-ul local si in cel al campionatului totodata, cu Los Angeles FC, cu scorul de 3-2.  In acest meci s-a intamplat un hat-trick naucitor al lui Zlatan Ibrahimovic, care a ajuns astfel la 16 goluri si trei pase decisive in aceasta editie de campionat. 

"Ibracadabra" a inscris si cu piciorul drept si cu capul si cu piciorul stang intr-un meci conta liderului detasat din MLS. Asta pentru a le arata, o data mai mult, detractorilor sai, cine-i seful in MLS.

Mai mult, golurile sale au fost un melanj perfect intre acuratete tehnica si forta fizica pura, asta pentru ca Ibra le are pe toate in arsenalul sau fotbalistic.

Cu aroganta-i adorabila, Zlatan tocmai declarase ca  in MLS se simte ca un "Ferrari printre Fiaturi" si ca fotbalul nord-american nu  se poate compara cu cel din Europa ca valoare. In sensul in care fotbalul european e superior, fireste.

Echipa lui Zlatan sau "zLAtan", cum i se spune acum, de cand joaca la LA Galaxy, se afla acum la noua puncte de rivala Los Angeles FC, pe care tocmai a invins-o in campionat. 

 Zlatan Ibrahimovic şi Didier Drogba sunt singurii goleadori trecuţi de 35 de ani care au reuşit hat-trick-uri în MLS.

Iata ultimele ispravi ale lui Ibra: 

external linkLink-uri externe interzise

"Eu nu sunt o surpriza, sunt o legenda! " Asta spune Ibra despre el insusi si al naibii sa fiu daca il pot contrazice.

Iata de ce: Zlatan a fost desemnat de 13 ori fotbalistul anului la echipele pentru care a jucat:

  • de cinci ori la PSG
  • de doua ori la Milan
  • de patru ori la Inter
  • o data la Barcelona
  • o data la Juventus 

A fost de patru ori campion cu PSG, de patru ori in Italia cu Milan si Inter, si o data in Spania, cu Barcelona. A castigat Europa League cu Manchester United. 

A fost de cinci ori golgheterul campionatului, de trei ori in Ligue 1 si de doua ori in Serie A. Asta ca sa nu mai punem la socoteala cupele si supercupele din portofoliul sau. A fost desemnat de 13 ori fotbalistul anului in Suedia, tara sa natala.

Singura sa "nerealizare" este faptul ca nu a reusit sa castige Champions League!

Iata ca Zlatan nu a obosit inca, ne incanta in continuare cu reusitele sale senzationale din MLS.

Glorie lui Zlatan Ibrahimovic, un fotbalist urias!

Ramaneti alaturi de noi, veti gasi stiri proaspete din fotbalul international de prim rang!