Ia-ţi cotele incitante din meciul Barça - Juve! Cine va câştiga, Messi sau Ronaldo?

FC Barcelona - Juventus Torino a fost şi va fi un clasic al cupelor europene. Atât catalanii, cât şi piemontezii, au milioane de suporteri, zeci de titluri şi trofee europene, ca să nu mai vorbim de jucători. E suficient de ştiut că marţi seară va fi un duel între Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, cei mai mari fotbalişti din ultimul deceniu, ca să ne dăm seama ce meci mare va găzdui stadionul "Camp Nou".

Casa de pariuri 888 Sport nu putea rata un asemenea eveniment şi oferă cote minunate pentru a putea paria pe Barça - Juve. Mai exact, ai cota 11.00 pentru o victorie a spaniolilor şi cota 21.00 pentru un succes al italienilor pe "Camp Nou" din Barcelona.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până marți, 8 decembrie 2020, ora 22:00;
  • Pariază pe victoria lui FC Barcelona sau a lui Juventus Torino, la cotă de 11.00, respectiv 21.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe FC Barcelona şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 275 lei;
  • Dacă pariezi pe Juventus Torino şi aceasta câştigă la Barcelona, vei obţine în cont pariuri gratuite de 21.00 x 25 lei = 525 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 2.15 pentru un suces al lui FC Barcelona, 3.85 remiza şi 3.30 pentru o victorie a lui Juventus Torino.

Cel mai atractiv meci din această seară, FC Barcelona - Juventus Torino, nu are o miză deosebită, pentru că ambele echipe sunt calificate în primăvara europeană. Nu se pune nici problema câştigătoarei grupei, pentru că e greu de crezut că gruparea "Blaugrana" va pierde acasă cu 1-3, 2-4 sau o diferenţă de 3 goluri. Tot ce aşteaptă fanii este să vadă spectacol şi ţinând cont de ce jucători vor fi pe teren, cu siguranţă îl vor avea. Barça vs "La Vecchia Signora" are şi o promoţie uluitoare la casa de pariuri 888 Sport, care nu trebuie ratată.