Ia-ti cotele incitante de la Betfair cu Bayern si Atletico

Werder Bremen are rezultate execrabile acasă pe "Weserstadion", unde a câştigat doar 1 punct în ultimele 10 meciuri. "Die Grün-Weißen" se luptă cu FSV Mainz şi Fortuna Düsseldorf pentru a evita retrogradarea. Bayern München face ravagii în Bundesliga, unde are 16 victorii şi un egal în ultimele 17 etape! Cu un succes la Bremen, "Die Roten" ar câştiga matematic al 8-lea titlu consecutiv!

CA Osasuna a remizat în deplasare cu Real Sociedad după ce cu o etapă în urmă a bătut-o acasă pe Espanyol. "Los Rojillos" sunt la 10 puncte de retrogradare şi au un moral bun înaintea jocului cu Atlético Madrid. Aceasta are 4 remize în ultimele 5 etape după egalul de la Bilbao cu Athletic. "Los Colchoneros" sunt pe locul 5, care este de Europa League şi sunt obligaţi să câştige la Pamplona.

Pentru aceste meciuri din Bundesliga şi La Liga, casa de pariuri Betfair oferă imense! Ai cota 35.00 pentru victoria lui Bayern München la meciul din campionatul Germaniei şi cota 50.00 pentru un succes al lui Atlético Madrid la partida din campionatul Spaniei.

Cum profiți de această ofertă excepţională de la Betfair?

  • Deschide cont la Betfair până marţi, 16 iunie 2020, ora 19:30;
  • Profită de cota excelentă a meciului Werder Bremen vs Bayern München, folosind codul promoţional ZFBNQG;
  • Primeşti cota mărită de 35.00 pentru victoria lui Bayern München, unde revin după o suspendare Müller şi Lewandowski;

 

  • Deschide cont la Betfair până miercuri, 17 iunie 2020, ora 21:00;
  • Profită de cota excelentă a meciului CA Osasuna Pamplona - Atlético Madrid, folosind codul promoţional ZFBNQH;
  • Primeşti cota mărită de 50.00 pentru victoria lui Atlético Madrid dacă se impune pe "Estadio El Sadar";

Aceste cote speciale oferite de Betfair este sunt valabile doar pentru primul pariu plasat;

Acest bonus trebuie rulat o singură dată;

Cotele normale ale meciului Werder Bremen vs Bayern München sunt: 14.00 pentru o victorie a lui Werder, 7.50 pentru egal şi 1.18 pentru un succes al lui Bayern.

Cotele normale ale meciului CA Osasuna Pamplona vs Atlético Madrid sunt: 5.00 pentru un succes al lui Osasuna, 3.20 pentru o remiză şi 1.84 pentru o victorie a lui Atlético.

Cum iei banii dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Poţi juca doar suma de maxim 5 lei pe aceste cote marite. Poţi plasa o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul iniţial de 5 lei;
  • Dacă pariezi pe victoria lui Bayern München şi aceasta va câştiga, vei încasa 175 lei;
  • Dacă pariezi pe succesul lui Atlético Madrid şi aceasta va câştiga, vei încasa 250 lei;
  • Dacă pariul va fi câştigător, miza pariului iniţial va fi returnata cash, iar restul câştigului va fi creditat în cont sub formă de bonus. Bonusul trebuie rulat o singură dată, la cote minime de 1.20 (pentru fiecare selecţie);

Casa de pariuri Betfair vă aduce în dar foarte des astfel de promoţii, la care puteți profita de cote absolut fulminante. Acum sunt şi etape intermediare şi tot ce ai de făcut este să profiţi de aceste promoţii, să mizezi pe favorite. Cu un succes Bayern München ar bifa un nou titlu, Atlético Madrid ar urca pe un loc de Liga Campionilor iar tu ai câştiga bani.