Ia-ţi cotele generoase la meciul FC Argeş - Dinamo. Gazdele au cota 29.00 pentru o victorie!

Vor fi faţă în faţă două cluburi în care e un haos total. La "alb-violeţi" antrenorul Ionuț Codruț Moșteanu a fost înlocuit cu Adrian Dulcea, însă după câteva zile primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a vrut să demonstreze că face ce vrea la FC Argeş şi l-a dat afară pe Adrian Dulcea. În locul său a fost edilul l-a adus pe tehnicianul Augustin Eduard, care îi va avea secunzi pe Andrei Speriatu și Paul Ciobanu. La Dinamo este o bulibăşeală şi mai mare după ţeapa luată cu patronul spaniol Pablo Cortacero. Neplătit de 3 luni, antrenorul Cosmin Contra a decis azi să plece de la Dinamo şi şi-a luat deja rămas bun de la jucători, care vor pleca şi ei în număr considerabil după sărbătorile de iarnă.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe acest meci din Liga 1. Mai exact, ai cota 29.00 pentru o victorie a piteştenilorr şi cota 9.00 pentru un succes al bucureştenilor pe stadionul "Nicolae Dobrin" din Pitești.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până vineri, 4 decembrie 2020, ora 20:30;
  • Pariază pe victoria lui FC Argeș Pitești sau a lui Dinamo București, la cotă de 29.00, respectiv 9.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe FC Argeș Pitești şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 145 lei;
  • Dacă pariezi pe Dinamo București şi aceasta câştigă la Pitești, vei obţine în cont pariuri gratuite de 9.00 x 25 lei = 225 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 4.40 pentru un suces al lui FC Argeș Pitești, 3.35 remiza şi 1.80 pentru o victorie a lui Dinamo București.

FC Argeș Pitești este pe locul 15 în clasament cu 9 puncte, în timp ce Dinamo București se află pe poziţia a 14-a şi are tot 9 puncte. În lipsa banilor din partea conducerii, "câinii roşii" supraviețuiesc datorită aportului financiar al suporterilor. Jucătorii dinamovişti sunt cu gândul să plece în pauza de iarnă, însă vor încerca să câştige pentru fani. Va fi un meci destul de interesant, între două echipe care trăiesc doar din amintiri. Ambele formaţii vor să câştige vineri seară, pentru că egalul nu le ajută cu nimic. FC Argeș - Dinamo are şi o super promoţie la 888 Sport, o casă de pariuri la care merită din plin să aveți cont.