Ia-ţi cota cu noroc la meciul din 13 iulie CFR vs Gaz Metan

Cu siguranţă nici cel mai pesimist superter al lui CFR Cluj nu şi-a imaginat că echipa sa favorită va obţine doar un punct din "dubla" cu Universitatea Craiova şi Astra Giurgiu şi că defensiva beton a "Bursucului" va încasa 5 goluri.

"Feroviarii" au ajuns pe locul 2 în clasament, sunt la un singur punct de olteni şi depind doar de ei ca să câştige al 3-lea titlu la rând, însă meciul decisiv va avea loc în Bănie. Pentru Gaz Metan Mediaş partida din Gruia nu are nicio miză şi va încerca să limiteze proporţiile scorului, mai ales că are foarte mulţi jucători indisponibili.

Pentru acest meci din campionatul Românieii, casa de pariuri Betfair oferă cota imensă de 35.00 pentru victoria lui CFR Cluj!

Ce trebuie să faci pentru a profita de această cotă excepţională de la Betfair?

  • Deschide cont la Betfair până luni, 13 iulie 2020, ora 21:00;
  • Profită de cota excelentă a meciului CFR Cluj vs Gaz Metan Mediaş, folosind codul promoţional ZFBNQX;
  • Primeşti cota mărită de 35.00 pentru victoria lui CFR Cluj;
  • Această cotă specială oferită de Betfair este valabilă doar pentru primul pariu plasat;
  • Dacă pariul tău va fi câștigător (campioana este clar favorită), miza va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus;
  • Acest bonus trebuie rulat o singură dată;
  • Cotele normale ale meciului de pe Betfair sunt 1.08 pentru victoria lui CFR Cluj, 9.00 egal şi doar 25.00 pentru un succes al lui Gaz Metan Mediaş.

Cum încasezi banii dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Poţi juca doar suma de maxim 5 lei pe această cotă marită. Poţi plasa o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul iniţial de 5 lei;
  • Dacă pariezi pe victoria lui CFR Cluj, aşa cum e de aşteptat, vei încasa 175 lei;
  • Dacă pariul va fi câştigător, miza pariului iniţial va fi returnata cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus. Bonusul trebuie rulat o singură dată, la cote minime de 1.20 (pentru fiecare selecţie).

Liga 1 se îndreaptă spre final. Mai sunt de disputat 4 etape din play-off şi Universitatea Craiova a reuşit ce nimeni nu o credea în stare, să o întreacă în clasament pe CFR Cluj. Campioana a avut un parcurs excelent în acest sezon, însă a câştigat un singur punct în ultimele 2 etape şi a fost întrecută de echipa lui Cristiano Bergodi, care are un punct în plus. Va fi un iulie fierbinte în care se va decide campioana. Casa de pariuri Betfair are multe promoţii iar clienţii noi pot beneficia de cote fabuloase.