Ia parte la Misiunea Campioanelor si poti obtine un fullbet de 200 RON

Turneul Campioanelor este ultima competitie a anului in circuitul WTA, oferindu-ti-se ocazia de a castiga un fullbet de 200 lei plasand 4 bilete.

Casa de pariuri care iti ofera acest prilej este Betano, selectiile putand sa fie din meciuri diferite sau chiar din acelasi meci de tenis. Promotia se va incheia pe data de 4 noiembrie, ora 12:00, fullbetul urmand a-l primi indiferent de rezultate.

Ce trebuie sa fac?

Vei participa la promotie daca iti vei accesa contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si vei apasa butonul „Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite „Misiunea Campioanelor”. Pana pe 3 noiembrie, ora 11:00, te poti inscrie la misiune. Plaseaza apoi 4 bilete multiple (cu mai multe selectii), una dintre selectii trebuind sa fie de la Turneul Campioanelor. Miza minima a unui bilet este 25 lei, iar cota minima a unei selectii 1.3. Daca vei opta pentru Cash Out la un bilet eligibil promotia va fi anulata.

Despre recompensa

Vei primi 200 RON fullbet pariind la Turneul Campioanelor daca vei respecta instructiunile, indiferent de rezultatul biletelor. Fullbetul maxim este de 200 lei, tu urmand a primi 25% din suma celor 4 bilete eligibile. Fullbetul trebuie folosit pana pe 6 noiembrie.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea”
  • Plaseaza 4 bilete multiple, una dintre selectii de pe fiecare bilet trebuind sa fie de la Turneul Campioanelor
  • Miza minima a unui bilet este 30 lei, iar cota minima a unei selectii este 1.3
  • Indiferent de rezultatul biletelor, vei primi un fullbet de 25% din suma celor 4 bilete, pana la 200 lei
  • Fullbetul trebuie pariat pana pe 6 noiembrie

Profita de promotie la maxim