Ia-ţi cotele incitante de la 888 Sport din meciul FC Voluntari - CFR Cluj

FC Voluntari a pierdut acasă cu 2-0 în faţa lui FC Viitorul şi a are 3 înfrângeri în ultimele 4 etape disputate în sezonul regular. CFR Cluj a muncit mult să o bată pe FC Botoşani cu 2-1 în Gruia, însă şi-a arătat valoarea în Europa League, unde a învins-o în Grupa A cu 2-0 la Sofia pe ŢSKA. Vineri seară Universitatea Craiova a făcut un pas greşit, fiind învinsă acasă de Academica Clinceni, prilej pentru "feroviari" de a se apropia la 3 puncte de lider.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe meciul care va avea loc pe stadionul "Anghel Iordănescu" din Voluntari. Mai exact, ai cota 34.00 pentru o victorie a ilfovenilor şi cota 9.00 pentru un succes al clujenilor la Voluntari.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până duminică, 25 octombrie 2020, ora: 21:30;
  • Pariază pe victoria lui FC Voluntari sau a lui CFR Cluj, la cotă de 34.00, respectiv 9.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe FC Voluntari şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 850 lei;
  • Dacă pariezi pe CFR Cluj şi aceasta câştigă pe stadionul "Anghel Iordănescu", vei obţine în cont pariuri gratuite de 9.00 x 25 lei = 225 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 5.00 pentru un suces al lui FC Voluntari, 3.45 remiza şi 1.70 pentru o victorie a lui CFR Cluj.

E posibil ca Dan Petrescu să odihnească câţiva titulari, pentru că CFR Cluj va juca joi din nou în Europa League, în Gruia cu Young Boys Berna. "Alb-vişinii" au ca obiectiv 3 puncte la Voluntari, pentru a se apropia la 3 puncte de olteni şi a putea apoi pregăti relaxaţi partida cu elveţienii. Va fi un meci cu o favorită certă, care are şi o super promoţie la 888 Sport. Citiţi recenzia completă a casei de pariuri 888 Sport şi vă veţi convinge că merită pe deplin să aveți cont la această casă de pariuru!