Ia bonusul de 100% până la 1.000 lei de la PublicWin! Grăbeşte-te, promoţia e valabilă doar azi

Casa de pariuri PublicWin are pentru clienţii ei azi, 21 noiembrie 2020, o promoţie care nu trebuie ratată. Aceasta are loc doar sâmbătă, în intervalul orar 08:00-23:59. Tot ce trebuie să faci este să efectuezi o depunere în contul de joc, iar PublicWin îţi va oferi 100% din suma depusa sub forma de bonus. Acesta va reprezenta 100% raportat la valoarea primei depuneri, din ziua de 21 noiembrie 2020, efectuată prin oricare dintre metodele de depunere disponibile pe platforma PublicWin.

Ce trebuie să faci ca să obţii bonusul PublicWin

  • Loghează-te în contul tău PublicWin;
  • Dacă depui 100 lei, vei primi un bonus de 100 lei;
  • Dacă depui 400 lei, vei primi un bonus de 400 lei;
  • Dacă depui 1.200 lei, vei primi un bonus de 1.000 lei;

Pentru a beneficia de acest bonus, contul tău de joc trebuie să fie verificat (validat, act de identitate transmis; este important să ai confimarea verificării contului, nu doar mesajul de confirmare că documentele au fost transmise) anterior momentului efectuării depunerii.

# Bonusul va fi virat în contul tău automat, după efectuarea depunerii.

Conditiile de rulare ale bonusului

  • Bonusul virat in cont trebuie activat prin plasarea de pariuri cu bani reali;
  • Cota minimă eveniment pariat 1.30, minim 5 evenimente pe bilet;
  • Ulterior plasării unui pariu cu bani reali în condiţiile mai sus mentionate se va activa o parte din bonusul disponibil;

Bonusul poate fi activat în termen de 15 zile de la acceptare. Valoarea bonusului activat va reprezenta 25% din suma pariată. Bonusul activ poate fi utilizat îndeplinind cumulativ următoarele condiţii: minim 6 evenimente pe bilet, cota minimă pe eveniment 1.30.