Totul despre slotul Hockey League Wild Match

Considerat unul dintre cele mai populare sporturi din Statele United ale Americii si Canada, hocheiul a devenit subiect de inspiratie si pentru furnizorii de pacanele online. Unul dintre acesti furnizori care s-au folosit de acest sport pentru a-si lansa propriile sloturi este Pragmatic Play. 

Lansat in data de 22.03.2017, Hockey League Wild Match iti spune povestea unui meci de hochei unde simbolurile principale sunt jucatorii imbracati cu diferite echipamente colorate. Intreaga actiune a slotului Pragmatic Play este spusa pe cinci role si trei randuri, iar platile vin in noua modalitati diferite. Sunt mai multe mize pe care te poti distra, cuprinse intre cativa bani si ajung pana la cateva sute de lei, totul depinde de cazino-ul online unde iti faci cont. Intr-adevar, castigul mare ajunge pana la 250.000 X miza, dar ai nevoie de noroc sa se intample lucrul acesta pentru ca RTP-ul este 96.52%.

Muzica este ambientala si imita atmosfera fanilor din tribunele celor mai tari meciuri de hochei din NHL. Cel mai important meci din liga are loc aici, in Wockey League Wild Match. Slotul este unul de tip cinci role si trei randuri, cu noua linii de plata. Membrii unei echipe sunt pregatiti sa inceapa jocul, simbolurile lor platind de la stanga spre dreapta sau de la dreapta spre stanga. Exista si mai multe functii intresante menite sa te ajute sa   ajungi mai usor la castigul colosal al meciului. In functia rotiri gratuite toate premiile obtinute sunt inmultite cu 3.

Functii speciale Hockey League Wild Match

Slotul este unul atragator din toate punctele de vedere si daca esti fan hochei, cu atat mai mult o sa-ti doresti sa-l incerci din nou si din nou. Jocul ca la aparate Hockey League Wild Match iti propune si o functie speciala Rotiri Gratuite, care este declansata in momentul in care pe ecran sunt stivuite  cel putin trei simboluri Scatter (pucul negru pe fond galben. In functie de numarul de simboluri stivuite la finalul unei runde, poti obtine 10, 15 sau 25 de jocuri gratuite, dupa cum urmeaza:

 • 3 X Scatter declanseaza 10 rotiri gratuite.
 • 4 X Scatter declansesaza 15 rotiri gratuite.
 • 5 X Scatter declanseaza 25 rotiri gratuite.

Pe timpul desfasurarii functiei Rotiri Gratuite, toate castigurile rezultate la finalul unei singure rotiri este inmultit cu 3. Simbolul Wild are drept rol substituirea tuturor celorlalte simboluri si ajuta foarte mult la obtinerea castigurilor. Face si el pare din doua simboluri speciale (Wild & Scatter) si apare pe toate rolele. Totusi, exista si un Wild care ramane blocat pe rola si transforma intreaga rola in simbolul Wild. Se intampla asta cand apare pe rolele 2, 3, 4 si obtine o combinatie castigatoare. Rolul simbolului Wild este sa substituie toate celelalte simboluri cu exceptia Scatter.

Plati ale slotului Hockey League Wild Match

Remuneratia in urma unei rotiri complete norocoase, dar totul tine si de miza. Poti juca slotul de pacanele online Hockey League Wild Match demo sau pe bani reali. Mizele difera si permit rotirea de la cativa bani si pana la ordinul sutelor de lei. Astfel, pentru o rotire completa de 0.90 bani, slotul iti ofera urmatoarele castiguri:

 • 5 X Wild genereaza un castig de 500 lei per linie completa.
 • 5 X Arbitru hochei genereaza un castig de 20 lei per linie completa.
 • 5 X Jucator hochei imbracat in alb si rosu genereaza un castig de 10 lei per linie completa.
 • 5 X Jucator hochei imbracat in alb si cu casca galbena genereaza un castig de 7 lei per linie completa.
 • 5 X Jucator de hochei imbracat in negru genereaza un castig de 5 lei per linie completa.
 • 5 X A genereaza un castig de 3 lei per linie completa.
 • 5 X K genereaza un castig de 2.5 lei per linie completa.
 • 5 X J genereaza un castig de 2 lei per linie completa.
 • 5 X Q genereaza un castig de 1.5 lei per linie completa.

Disponibilitate pe mobil a slotului Hockey League Wild Match

Esti asteptat sa joci slotul Hockey League Wild Match atat pe PC/laptop, cat si pe oricare alt dispozitiv mobil. Nu te speria, exista aplicatii disponibile pentru fiecare sistem de operare in parte. Mai mult decat atat, poti opta pentru descarcarea multiplelor aplicatii ale cazino-urilor online care iti permit sa joci slotul preferat la cel mai inalt nivel.

Unde poti juca Hockey League Wild Match

Slotul apartine unui furnizor popular, insa nu si slotul este la fel de popular in randul jucatorilor de pacanele online. Atunci, nu il poti juca la fiecare cazino licentiat in Romania cum se intampla cu jocurile de top ale acestui furnizor, insa exista variante asemanatoare pe care le poti juca la cazino-uri online licentiate in Romania precum sunt Superbet, NetBet sau Winner.