Hertha trebuie sa apere un avantaj minim la Brondby

Hertha a reusit doar o victorie in meciul din tur cu Brondby. Germanii erau favoriti, iar cei care au mizat pe simpla victorie nu au regretat, insa majoritatea oamenilor se asteptau la o victorie mai clara. Ce-i drept, Hertha a jucat bine pe tot parcursul meciului si nu le-a permis celor de la Brondby sa marcheze, insa echipa germana se putea afla intr-o situatie mult mai buna acum daca ar mai fi reusit sa mai inscrie un gol.

 

Cei care au urmarit primul meci probabil isi amintesc ca germanii nu au sarbatorit foarte mult dupa victorie. Insa cei mai pesimisti trebuie sa tina cont de moralul echipei din Berlin, avand in vedere ultimele sale rezultate din sezonul precedent si cele din partidele de pregatire. Hertha nu a castigat niciuna dintre ultimele partide din campionat, iar in pregatiri a fost demolata de AZ Alkmaar.

 

Vedran Ibisevic si-a salvat echipa in tur, bosniacul fiind cel mai in forma jucator din lotul lui Hertha in acesta moment. Din fericire, antrenorul Pal Dardai se pare ca se va putea baza pe cei mai multi din jucatorii sai, majoritatea celor accidentati fiind deja refacuti.

 

 

In ciuda faptului ca in Danemarca a inceput deja campionatul, Brondby nu a reusit sa produca o surpriza la Hertha acasa. Sezonul nici macar nu a inceput deja in Germania, iar Hertha era o echipa extrem de demoralizata. Chiar si asa, Brondby a pierdut. La prima vedere, lucrurile nu stau bine.

 

Insa Brondby a practicat un joc foarte bun la Berlin. Problema este inconstanta de care a dat dovada echipa in acest sezon.

 

 

Pariere

 

Este greu de prezis cine va castiga meciul, iar de aceea este mai bine sa mizezi pe goluri inscrise. Sunt de parere ca vor fi create mai multe ocazii si se vor inscrie peste 2,5 goluri (Unibet ofera o cota de 1.95).