Habanero lansează Dragon Tiger Gate

Habanero este unul dintre furnizorii de jocuri de noroc care promit că pe viitor jocurile lor vor fi extrem de căutate. A început deja anul 2023 în forță și a lansat slotul Dragon Tiger Gate, unde faci o incursiune printr-o lume plină de vrăji.

Văzut ca unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de produse software pentru cazinourile de top, Habanero îi așteaptă pe pasionații de păcănele cu cea mai recentă creație: Dragon Tiger Gate. Acest joc îi duce pe jucători într-o călătorie a lumii miturilor și a legendelor chinezești, unde își găsesc locul și creaturi misterioase, chiar terifiante. Îi așteaptă pe jucători pentru a-și testa curajul i pentru a le da premii pentru curajul lor.

Habanero construiește jocuri de păcănele online, video poker și jocuri de masă extrem de populare, destinate pentru toate piețele.

Portofoliul său numără peste 150 de jocuri unice, toate oferă oportunități nenumărate, dezvoltate în HTML5 și complet optimizate pentru tablete și telefoane inteligente. Studioul are certificat pentru 22 de piețe reglementate din întreaga lume, iar calitatea serviciilor sale a fost mereu dovedită prin premiile EGT.

Habanero activează și în România, acolo unde a semnat parteneriate cu mai multe platforme de jocuri de noroc. Una dintre aceste platforme este și Frank Casino, locul unde peste 1.000 de jocuri de la numeroși furnizori te așteaptă să te simți bine.

Dragon Tiger Gate - caracteristici speciale

Tema jocului este Ying și Yang, respectiv binele și răul în, iar Dragon Tiger gate se adaugă la colecția interesantă cu jocuri ce au tematica asiatică. Vino în tărâmurile mistice și alătură-te acestor caracteristici ale jocului.

Ying și Yang este un concept filozofic ce a fost creat de chinezi și care descrie forțele opuse, dar interconectate. Jocul de păcănele online Dragon Tiger Gate înfățișează exact aceste două forțe ca două fiare feroce, unde jucătorii pot să intervină prin plasarea de pariuri.

Un asemenea joc care este plin de acțiune și însoțit de o experiență extrem de încărcată, te așteaptă să realizezi cum este în cuibul Dragonului.

Jucătorii sunt provocați să evite focul care arde și să se ferească de ascuțimea lamei de ras a ghearelor Tigrului în timp ce încearcă să colecteze oala de aur și odată cu realizarea lucrul acesta transformă călătoria înfricoșată într-o călătorie extrem de profitabilă.

Acțiunea jocului are loc pe o grilă alcătuită din trei rânduri și cinci role, unde ai parte până la 243 de combinații câștigătoare. Experiența de joc este unică și captivantă, iar dacă explorezi această creație care evidențiază principiul antic și chinezesc.

Pe măsură ce rolele se învârt mai mult, ciclurile Ying și Yang se schimbă. Odată ce simbolurile devin câștigătoare, acestea pot să aducă și plăți suplimentare. Acestea se extind aleatoriu pe role, tocmai pentru a crește posibilitatea de a obține câștiguri interesante

Lansat oficial în data de 18 ianuarie 2023, slotul a venit însoțit de un RTP de 96.78%, care îl face să fie în media industriei. Volatilitatea este ridicată, ceea ce înseamnă că sunt șanse mari să vină un câștig generos, dar ai nevoie de foarte mare noroc ca lucrul acesta să se întâmple.

Premiul maxim de care vei putea avea parte ajunge la 10.026 X miza, deci se poate ajunge la sume amețitoare. Mizele sunt pentru toate buzunarele, de la câțiva bani și până la câteva sute de lei.

Nu uita că jocurile de noroc sunt concepute exclusiv pentru distracție și doar norocul stă la baza acordării câștigurilor. Joacă responsabil!