"Gran Canaria" împotriva "Submarinului Galben"!

Las Palmas

Acesta este un joc interesant vorbind dintr-o perspectiva tactica. Ambele echipe tin mingea in teren si presteaza un fotbal frumos, dar gazdele sunt mai pozitivi in general si vor juca mai ofensiv.

Latura de Gran Canaria pare mai linistita cand vine vorba de echipe care doresc sa atace. Cele mai spectaculoase meciuri au fost in acest sezon, unul dintre ele venind in fata celor de la Real Madrid chiar pe Santiago Bernabeu (3-3). Villarreal nu le va permite sa patrunda in spatiul lor foarte usor si s-ar putea sa fie o problema pentru gazde care nu sunt intr-o forma buna.

Villarreal

Au castigat 5 din ultimele 6 meciuri disputate in toate competitiile, deoarece se apara foarte bine, iar cei care le fac vizita isi iau gandul de la victorie.

Eliminarea din cadrul competitiilor europene a facut ca Submarinul Galben sa se concetreze doar pe campionatul intern. Cheia catre succes este apararea, acestia incasand 0.7 goluri pe meci in La Liga si este cel mai bun record defensiv.

Au cedat doar un gol in ultimele 6 partide in deplasare si este un record genial, tinand cont ca s-au tinut in fata celor de la Sevilla, Real Sociedad si Celta Vigo.

Echipe probabile:

Las Palmas (4-3-3): Varas – Lopes, Bigas, Lemos, Simon – Viera, Mesa, Gomez – Jese, Boateng, Tana. Absenti: Castellano, Macedo, Montoro (accidentati).

Villarreal (4-4-2): Fernandez – Mario, Ruiz, Musacchio, Costa – Santos, Trigueros, Soriano, Soriano – Soldado, Bakambu. Absenti: Asenjo, Cheryshev (accidentati).


Pont: Ambele echipe marcheaza @ 1.70